Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

10.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Róbert Andrejov

PREŠOV - Predposledné kolo pred uplynutím prvej štvrtiny súťaže prinesie piatok. Skalica má šancu potvrdiť formu doma proti Spišiakom, Michalovce by si mali opäť zastrieľať proti Prešovu, Trnave asi neujde druhá výhra v ročníku so Zámkami, pútavý súboj sa odohrá na ZŠ V.Dzurillu, kam príde Martin, Váh bude svedkom kvalitného derby Dubnice a Bystrice a Topoľčany si budú udobrovať divákov po zbabranej strede so Skalicou v zápase s Humenným. Tentoraz dostal šancu tipovať všetky duely redaktor Denníka Korzár Róbert Andrejov.
Zdroj: 29589
Zdieľajte:

Skalica - Spišská Nová Ves 1

"Favorit tohto zápasu je jasný, strieborný tím z minulej sezóny by pred svojimi fanúšikmi nemal zaváhať. Aj keď sa Spišiakom doteraz vonku podarilo až trikrát vyhrať a Skaličania doma stratili už dosť bodov, k prekvapeniu by nemalo dôjsť a Záhoráci si to na vlastnom ľade v pohode uhrajú."

Michalovce - Prešov 1

"Tu nie je o čom debatovať. Líder tabuľky nebude mať s "prešovskými" mladíkmi žiadny problém a doma si môže znova schuti zastrieľať. Očakávam jednoznačné víťazstvo Dukly, ktorá šliape ako dobre namazaný stroj. Možno sa v "derby" diváci dočkajú prvýkrát aj dvojciferného triumfu Michaloviec. Prešov aktuálne nemá kvalitu na to, aby im mohol konkurovať."

Trnava - Nové Zámky B 1

"Aj tu by sa mala zrodiť výhra domáceho celku. Trnava má veľkú šancu pridať druhé víťazstvo v tejto sezóne, doteraz zdolala len Humenné, čo rozhodne nie je slabý súper. Rezerva Nových Zámkov stále čaká na prvé body a nepredpokladám, že v slovenskom Ríme ich získajú. "Gladiátori" urobia všetko pre to, aby uspeli a vzdialili sa konkurentom z dna tabuľky."

Prečítajte si aj

Alkohol do brány nepatrí, brankár ostrovanov bol vždy pod parou!

Bratislava - Martin 1X

"Šláger kola, v ktorom môže byť rozhodujúcim jazýčkom na váhe domáce prostredie. Bratislavčania budú chcieť odčiniť poslednú prehru z Považskej Bystrice, s ktorou určite nepočítali. Ambiciózny martinský nováčik dosahuje zatiaľ výborné výsledky a naháňa michalovského lídra. Myslím si, že o ten jeden gól vyhrajú domáci, možno to bude až po predĺžení alebo nájazdoch."

Dubnica - Považská Bystrica 1

"Považské derby môže priniesť kvalitný hokej, pretože obe mužstvá hrajú v dobrej forme. Považská Bystrica je pre mňa najpríjemnejším prekvapením doterajšieho priebehu súťaže a už to nie je ten fackovací panák z predošlých sezón. Naposledy si poradila so silným tímom Bratislavy, ale v Dubnici jej už asi ruže kvitnúť nebudú. Domáci povzbudení cenným triumfom v Humennom zaknihujú ďalšie víťazstvo."

Topoľčany - Humenné 1

"Ťažký zápas na tipovanie. Obe mužstvá naposledy doma prehrali, keď nezvládli posledné tretiny. Som zvedavý, či prehajdákaný štvorgólový náskok nezanechá na "Žochároch" nejaké stopy. Humennému sa vonku nedarí, u súperov zatiaľ ani raz nezabodoval. Nestane sa tak ani teraz, Topoľčany sa revanšujú za stredajšiu prehru so Skalicou a vyhrajú za tri body."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články