Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tretie kolo Tipsport ligy tipuje Boris Jankovský

BRATISLAVA - Počas sezóny 2018/19 vám budeme pravidelne prinášať pred každým kolom tipovačku zápasov, ktorú obstarajú známe osobnosti z prostredia nielen hokejového sveta.
Zdroj: 29227
Zdieľajte:

MsHK Žilina - MHC Nové Zámky 17:30

Tip Borisa Jankovského: 2

Prognóza HS: Žilina po dvoch kolách nemá ešte ani bod a podľa štatistických predpokladov nezíska nijaký ani teraz, pretože Nové Zámky majú na štarte sezóny skvelú formu. Najskôr porazili 7:1 Budapešť, potom 4:0 Nitru. Ešte predtým aj Orange 20, takže klub z juhu Slovenska je na prvom mieste a favoritom duelu.

Prečítajte si aj

Slovan získal v Číne bod, prehral po nájazdoch, hetrik Řepíka

HC Košice - DVTK Jegesmédvek Miškolc 17:30

Tip Borisa Jankovského: 1

Prognóza HS: Košičania sú jasným favoritom tohto stretnutia. Zatiaľ získali šesť bodov, dve výhry po dvoch kolách sú najlepšia možná bilancia. Miškolc na úvod neuspel, potom ale bodoval proti Žiline.

Dukla Trenčín - MHK 32 Liptovský Mikuláš 18:00

Tip Borisa Jankovského: 1

Prognóza HS: Trenčania nedokázali v druhom kole nadviazať na výhru 4:2 proti Popradu, pretože neuspeli v repríze finále na ľade HC ´05 iClinic Banská Bystrica. Mikuláš v prvom kole práve celok spod Urpína zdolal po nájazdoch, predtým zdolal Orange 20.

Prečítajte si aj

Slovák po výhre nad Žilinou: Maďarský tím môže poraziť každého

HK Nitra - HK Poprad 18:00

Tip Borisa Jankovského: X2

Prognóza HS: Nitra nemala úplne ideálny štart do nového ročníka. Najskôr síce vysoko 6:1 zdolala Miškolc, v následnom derby proti Novým Zámkom prehrala 0:4. Poprad prehru na ľade Trenčínu odčinil doma proti Budapešti.

HKM Zvolen - HC 07 Detva 18:00

Tip Borisa Jankovského: 1

Prognóza HS: Zvolen doposiaľ odohral iba jeden duel, na ľade Košíc, ktorý nezvládol a prehral 2:5. V lokálnom derby je favoritom, avšak Detva má šesť bodov. Porazila Orange 20 aj MsHK Žilina na jej ľade.

Prečítajte si aj

Koniec kariéry si rozmyslel: Uspeje útočník Juraj Petro v Rakúsku?

MAC Budapešť - HC ´05 iClinic Banská Bystrica 19:00

Tip Borisa Jankovského: 2

Prognóza HS: Maďarský nováčik z hlavného mesta krajiny najskôr neuspel proti Novým Zámkom, ktorým podľahol 1:7, potom prehral aj na ľade Popradu 1:3. Úradujúci majster je preto jasný favorit, aj keď na úvod zakopol s Liptovským Mikulášom. Chuť si napravil proti Trenčínu.

Kto je Boris Jankovský?

Boris Jankovský je bývalý hokejista, ktorý si kedysi zahral aj slovenskú Extraligu za Slovan Bratislava. Neskôr stál pri zrode projektu Európskej univerzitnej hokejovej ligy (EUHL), v pozícii hráča či manažéra bratislavského klubu Paneuropa Kings. Dodnes sa pohybuje vo svete hokeja, najmä v rámci EUHL kde riadi marketing. Venuje sa tiež téme života po skončení športovej kariéry.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články