Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Koniec kariéry si rozmyslel: Uspeje útočník Juraj Petro v Rakúsku?

DETVA - 27-ročný útočník Juraj Petro pred mesiacom vyhlásil, že končí aktívnu činnosť. Slovenský hokej tak opäť raz prišiel o jedného z dobrých hráčov.
Zdroj: 29221
Zdieľajte:

Dnes je zdá sa všetko inak. Rodák z Banskej Bystrice svoju kariéru najviac spájal s Detvou, v ktorej úspešne hrával ešte v prvoligových časoch. Keď sa "medvede" dostali do Tipsport ligy, pre neho už miesto nebolo. Klub ho poslal na hosťovanie do Prešova, kde však v prvom kole minulej sezóny utrpel zlomeninu prsta a do konca ročníka už zaň nenastúpil.

Pozrite si aj

VIDEO Tatar sa zaskvel krásnym nájazdom, gól strelil vlastnému tímu

Tohtoročné leto znova strávil pod Poľanou, ale pre zmenu pri trénerovi Turekovi sa nezmestil do žiadnej formácie. Na dve stretnutia si ho požičala HC Bratislava, kde aj skóroval, ale z osobných príčin sa rozhodol neostať v hlavnom meste. Koncom augusta na svojom facebookovom profile uviedol: "Raz to muselo prísť a bohužiaľ nie som taký dobrý, aby som hral hokej na najvyššej úrovni a zabezpečil sa do konca života. Preto s profesionálnou kariérou končím. Nevidím význam potĺkať sa niekde v nižších ligách za pár Eur," napísal Juraj Petro.

Prečítajte si aj

Kuriózny moment v Brne: Rozhodca od bolesti vykríkol

V týchto dňoch produktívny hráč zamieril k našim západným susedom - do Rakúska. Z osobných dôvodov si ale neželal konkretizovať klub, v ktorom sa nachádza. Sľúbil zverejnenie v prípade, ak presvedčí a dostane kontrakt.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články