Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Radivojevič si sypal popol na hlavu: Banská Bystrica vyhrala zaslúžene, pre nás je to dobrá facka

BANSKÁ BYSTRICA - V repríze finále z minulej sezóny hostil HC ´05 iClinic Banská Bystrica Duklu Trenčín. Úspešnejšie zo stretnutia vyšli domáci, ktorí zvíťazili 2:1.
Zdroj: 29216
Zdieľajte:

Na úvodný presný zásah sme čakali poriadne dlho, až v 38. minúte sa presadil Andrej Šťastný. V minulosti hráči Trenčína už zarezáva pod Urpínom. Desať minút pred koncom riadnej hracej doby zvýšil Karol Sloboda: "My sme si ten prvý gól sami pýtali. Furt sme niečo skúšali a robili zbytočné fauly. Stále to však bolo o gól, bolo to hrateľné. Bohužiaľ, spravili sme ďalší faul, dostali druhý gól a ten náš prišiel veľmi neskoro," hodnotil po stretnutí Branko Radivojevič.

Prečítajte si aj

Nikto sa nebude pýtať, ako sa zrodila výhra

Zásah kapitána hostí päťdesiat sekúnd od uplynutia šesťdesiatej minúte prišiel neskoro: "Zatiaľ sme dostali góly iba v oslabeniach, čo nám veľmi nepomáha. Vieme, kde nás tlačí topánka a čo musíme zlepšiť. Zápas Banská Bystrica vyhrala zaslúžene. My sme sa nevedeli dostať do väčšej gólovej šance, čo pramenilo aj z našich oslabení. Víťazné mužstvo nemôže toľko sedieť na trestnej lavici. Potom sa do zápasu špeciálne tu v Bystrici dostáva späť do zápasu ťažko. Tými presilovkami nás súper dostal pod tlak, potom sa to ťažko herne vyrovnáva. My sme dnes boli veľmi slabí na puku. Dá sa povedať, že 55 minút sme nemali žiadnu úplne čistú šancu, čiže Banská Bystrica vyhrala zaslúžene. Musíme popracovať na našej disciplíne," sklamane uvedomujúc si negatíva trenčiansky líder.

37-ročný hokejista potvrdil, že v takýchto dueloch rozhodujú detaily: "Oba tímy pozerajú videá. Potom rozhodujú osobné súboje, v ktorých boli domáci silnejší. Pre nás je to dobrá facka pred ďalšími zápasmi. Najbližšie nás čaká nepríjemný Liptovský Mikuláš. Musíme sa zodpovedne pripraviť a ideme ďalej," verí rodák z Piešťan.

"Prvé dve tretiny sme v útočnom pásme dobre nehrali. Navyše sme mali strašne veľa vylúčených, to dosť ovplyvnilo zápas. V závere sme znížili, no čas na vyrovnanie už nebol," zhodnotil na tlačovke tréner Dukly Peter Oremus.

Prečítajte si aj

VIDEO Miškovec s prvými bodmi: Repríza finále pre baranov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články