Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Za domáce násilie si útočník Predators nezahrá 27 zápasov

NEW YORK - Hokejový útočník Austin Watson z Nashville Predators si v zámorskej NHL 2018/2019 nezahrá prvých 27 zápasov základnej časti.
Zdroj: 28938
Zdieľajte:

Dvadsaťšesťročný krídelník pyká za domáce násilie, jeho suspendácia sa týka aj celého prípravného obdobia pred touto sezónou.

Prečítajte si aj

Nový ročník aj s Winter Classic, víťaz ZČ dostane Pohár Dušana Pašeka

Zastavenie činnosti bez nároku na plat potvrdil v stredu komisár NHL Garry Bettman potom, ako minulý týždeň prebehlo s hráčom stretnutie. K incidentu hokejistu s jeho priateľkou prišlo 16. júna na benzínovej pumpe v meste Franklin v Tennessee. Pri hádke ju udrel do tváre.

Svedok udalosti privolal políciu, ktorej ona sama útok potvrdila. Watson proti obvineniu z domáceho násilia nepodal do stanoveného termínu námietku. Profiliga sa aj preto rozhodla k uvaleniu trestu. "NHL nemôže a nebude tolerovať takéto a podobné správanie," citovala AP zo stanoviska súťaže.

Prečítajte si aj

Spor medzi vedením profiligy a bývalými hráčmi má pomôcť vyriešiť mediátor

Watson prispel k zisku Prezidentskej trofeje pre Predators v uplynulej sezóne 19 bodmi (14+5) v základnej časti, v play off pridal 8 bodov v 13 súbojoch. Mužstvu bude k dispozícii 3. decembra v domácom súboji s Buffalom, ktorý bude 28. pre Predators v základnej časti.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články