Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Országh si šatne nepomýlil, hneď však bežal do tej nesprávnej

BANSKÁ BYSTRICA - Vladimír Országh zažil v piatok nesmierne zaujímavý duel. Prvýkrát stál na banskobystrickom štadióne v pozícii súpera domáceho mužstva.
Zdroj: 26432
Zdieľajte:

S tímom z rodného mesta vyhral dva majstrovské tituly v rade, pred štartom blížiacej sa sezóny 2018/19 ale neodolal volaniu Slovana Bratislava v KHL, s ktorým sa pod Urpín vydal na prípravné stretnutie: "Bolo to veľmi špecifické, pretože ja som nikdy nestál na druhej striedačke, nikdy som nebol v druhej šatni. Pre nás to už bola ostrá generálka, o chvíľu začína liga. Káder sa však stále postupne dopĺňa. Cez víkend prišli Taffe s Gélinasom. Nejakí hráči sa nám vracajú po zraneniach. Sme preto radi, že sme na duel proti Banskej Bystrici dali dokopy aspoň štyri päťky," povedal Országh pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Országh vidí Handzuša pri národnom tíme, prežil s ním veľa: Takého hráča by som doprial každému trénerovi

Zároveň pochválil silu "baranov", ktorí znova myslia na zisk titulu: "Banská Bystrica má veľmi kvalitný káder. Je vidieť, že aj Ligu majstrov berú s veľkou vážnosťou. Chceli sme odstrániť veľa hlavne taktických chýb, čo sa nám aj z časti podarilo. Bolo ich menej ako proti Brnu, no stále je na čom pracovať," uvedomuje si 41-ročný kouč.

Prvýkrát stál na banskobystrickom štadióne na hosťujúcej striedačke, v domácej kabíne svoje miesto už nemal, čo bolo pre neho nesmierne zaujímavé: "Zamieril som do dobrej šatne, ale hneď som išiel do tej domácej pozdraviť kolegov, podať ruky, porozprávať sa a zapriať veľa šťastia. Viac priestoru na debatu bolo po stretnutí," prezradil nám perspektívny lodivod.

Pozrite si aj

Handzuš sa v piatok lúčil s hráčskou kariérou, materský klub mu pripravil úžasné video

Logicky sa mu vynorili aj nejaké tie spomienky z úspešného pôsobenia v tíme zo stredného Slovenska: "Myslím, že aj áno, ale momentálne je ten program taký nabitý, že človek rozmýšľal nad veľa vecami. Skôr som si to pripomenul keď som stále na striedačke, no nejaké spomienky sa rozhodne vynorili, hlavne na toto fantastické publikum. Teraz som bol v pozícii súpera, takže som dúfal, že na mňa nebudú kričať," smial sa Országh. Dúfal správne, na legendy sa nekričí.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články