Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Handlovský prišiel do Zvolena napĺňať najvyššie ciele, na oranisku sa rozbehol dobre

ZVOLEN – Prvý prípravný zápas v sezóne majú za sebou hokejisti HKM Zvolen a HK Poprad. Pod Pustým hradom sme mohli sledovať pomerne svižný hokej.
Zdroj: 29100
Zdieľajte:

V domácom tíme dostali priestor viacerí juniori, a tak opory mužstva ako Chovan, Kytnár, Špirko, Drgoň či Obdržálek odpočívali. Na svoj prvý štart si bude musieť počkať aj Patrik Lušňák. Hráči, ktorí dostali príležitosť, určite nesklamali. Špeciálnu príchuť mal tento zápas pre dvojicu hokejistov. V drese Popradu nastúpil Zvolenčan Ťavoda, na druhej strane prvý zápas proti svojmu materskému klubu odohral Popradčan Michael Vandas.

Prečítajte si aj

Gélinas bude pôsobiť v Severnom Írsku

Svoj prvý duel odohral Lukáš Handlovský, ktorý posilnil Zvolen pred sezónou, keď prišiel zo Žiliny. "Prvé zápasy sú vždy najťažšie. Vonku aj v hale je veľmi teplo, čo spôsobilo, že ľad bolo jedno veľké oranisko. Puk neustále skákal. Na prvý zápas to bolo po hernej stránke dosť dobré. Do začiatku sezóny máme ešte dosť času na skvalitnenie koncovky," povedal po stretnutí skúsený útočník.

S novým pôsobiskom je spokojný. "To, čo bolo v Žiline, je minulosť. Teraz nás čaká nová sezóna a ja sa na ňu naozaj veľmi teším. Myslím si, že vo Zvolene vznikla veľmi dobrá partia a na tom môžeme len stavať," pochvaľoval si nové prostredie.

Prečítajte si aj

Baroš rozviazal kontrakt s Novými Zámkami

Vo Zvolene sú opäť tie najvyššie ciele a tomu sa podriaďuje všetko: "My chceme vyhrávať, a preto musíme tvrdo pracovať a zrovnať každého, kto príde do rany," nechal sa počuť šikovný krídelník. Banskobystrický odchovanec bol v prvom zápase sezóny kapitánom Zvolena. "V prípravných zápasoch sa bude kapitánske céčko posúvať a kapitán do sezóny bude zvolený neskôr. Ja ako kapitán v dnešnom zápase budem musieť nejakou sumou prispieť do kasy," pousmial sa Handlovský.

Na stretnutie reagovali aj tréner HKM Andrej Podkonický a brankár Tomáš Tomek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Babic

Diskusia

Podobné články