Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Fandite Slovákom a porazte Bokroša s Hadamczikom: Sledujte priamy prenos prestížneho duelu so Švédskom!

KODAŇ - Na slovenských hokejistov čaká poriadne silný mančaft – úradujúci majstri sveta!
Zdroj: 28478
Zdieľajte:

Švédi doposiaľ prechádzajú turnajom ako nôž maslom, keď v štyroch zápasoch zaťažili kontá súperov až devätnástimi gólmi a inkasovali len dvakrát od Čechov. V príprave na šampionát sa tri korunky s Ramsayho zverencami nemaznali: výsledky 6:3 a 7:1 hovoria jasnou rečou.

Posledné výhry Sekeru a spol. nad Rakúskom či Francúzskom ale určite vliali chlapcom nové sily a hlavne, stále bojujú o štvrťfinále! Priblížia sa mu? Užite si prestížny duel v priamom prenose TU!

Čo prognózuje proti Švédsku tréner slovenskej “dvadsiatky“ Ernest Bokroš? „Švédi sú pre mňa jedným z najväčších favoritov na zlato. Veľmi sa mi páči, čo zatiaľ na majstrovstvách predvádzajú. Tipujem, že Slovensko sa aspoň raz presadí, zrejme z presilovky. Na Švédsko to ale stačiť nebude.“ Súhlasíte? Uhádnite presné skóre vybraných duelov a porazte v Tipovačke hokejových odborníkov Bokroša s Hadamczikom. Odmeníme až 1 000 najlepších tipérov!

Najväčšia tipérska komunita to vidí na tiketoch takto.

Pridajte sa k najširšej komunite tipérov aj vy, píšte analýzy k zápasom a buďte zato štedro odmenený. Navyše získajte vstupný bonus 999 EUR a k tomu úplne zadarmo 15 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články