Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

7 bodov a samá teória: Na viac nemáme?

Kodaň - Sedem bodov a teoretická šanca na postup do štvrťfinále. To je momentálny stav slovenskej reprezentácie na prebiehajúcich MS. Prečo hráme už len "druhú ligu"?
Zdroj: 28409
Zdieľajte:

S príchodom Craiga Ramsayho sa v reprezentácii množstvo vecí zmenilo. Hráči dostali možnosť hrať v reprezentačnom výbere vďaka ich výkonom a nie len kvôli ich menu. Na MS sme sa dočkali aj konečne víťazstva v riadnom hracom čase a môžeme sa popýšiť aj spoľahlivou obranou, pretože v priemere inkasujeme len dva góly na zápas.

Prečítajte si aj

VIDEO Fandite Slovákom a porazte Bokroša s Hadamczikom: Sledujte priamy prenos prestížneho duelu so Švédskom!


V prvom zápase nás dokonca naši hokejisti pobláznili a predviedli prekvapivý výkon, ktorý bohužiaľ neskončil našim víťazstvom. V ďalších zápasoch to bola však už bieda. Prišli papierovo slabší súperi, pri ktorých sa len málokto na hokej vydržal pozerať.

Prečítajte si aj

Český párik využil prestávku zápasu: Celý štadión so slzami v očiach sledoval žiadosť o ruku


V našom tíme totiž hrá mnoho dobrých hokejistov, skoro žiaden z nich však nie je tvorca hry. Môžeme sa popýšiť dobrou brankárskou základňou, v obrane máme taktiež skvelých hokejistov, našou slabinou je ale útok. Reprezentácii chýbajú hráči ako bol Miro Šatan, ktorý vedel zobrať puk a dať gól, chýba nám Mišo Handzuš, či Jožko Stümpel, tí mali schopnosť takýmto strelcom nahrať.

Vďaka tomu sa na naše zápasy dá pozerať, keď hráme proti mužstvám, ktoré sú silnejšie a sú nútené tvoriť hru, ak sme postavení do role, že tú hru musíme tvoriť my, tak to ide len veľmi ťažko. V takomto prípade nepomôže ani Craig Ramsey, ktorý z toho mužstva viac nevyťaží. Vychovávať takýchto hráčov bude treba už v kluboch, v reprezentácii už s tým tréneri veľa nenarobia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Hokejový svet

Diskusia

Podobné články