Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Tvrdý odkaz fanúšikom Bystrice: Hrnka to povedal otvorene, zaslúži si uznanie!

BANSKÁ BYSTRICA - K nedávnemu incidentu sa nezabudol vyjadriť ani hráč Banskej Bystrice Tomáš Hrnka, ktorý poslal fanúšikom jasný odkaz.
Zdroj: 28202
Zdieľajte:

Predchádzalo tomu...

Séria finále hokejovej Tipsport Extraligy medzi Duklou Trenčín a Banskou Bystricou priniesla nečakané rozhodnutie fanklubu Banskej Bystrice Ultras ISKRA. Na majstrovských oslavách titulu sa teda nezúčastnili. Na vlastnej Facebookovej stránke uverejnili svoje stanovisko, ktoré okamžite zaplavila vlna negatívnych komentárov. K tomuto sa nezabudol vyjadriť ani hráč Banskej Bystrice Tomáš Hrnka, ktorý poslal fanúšikom jasný odkaz.

Prečítajte si aj

VIDEO Radivojevič odhalil svoje tajomstvo: Naozaj hrával zadarmo?

"Ďakujem pekne všetkým, ktorí držali palce a písali mi správy. Asi som neodpísal všetkým, takže ešte raz, ďakujem," poďakoval Hrnka na úvod príspevku všetkým fanúšikom.

"Klobúk dole pred Trenčínom, z akej tažkej situácie sa dokázali vzchopiť, ale v siedmom zápase, rovnako ako keď som hral siedmy zápas za Košice, rozhodla sila nášho tímu a hlavne silná partia. Konšpirátori, ktorí tárali ako je všetko dohodnuté a podobné sračky, choďte sa na to spýtať chlapcov, ktorí majú zlomené prsty, zápästia a roztrhané väzy v kolenách... že či to bolo dohodnuté. To môže povedať len človek, ktorý nikdy v živote nemal so športom nič spoločného," odkázal všetkým neprajníkom.

"A ešte klobúk dole pred “RUDY” a “RIO” chlapci vy ste tak sprostí, že po tom, čo zbijete šiesti jedného chlapa, ktorý sa o ten váš ULTRAS staral a pomáhal, sa ešte ukážete na kamere, pred ktorou vyzeráte jak tĺci a neviete povedať dve plynulé vety. Ste borci," zaklincoval svoj príhovor Tomáš Hrnka. Celý komentár k príspevku si môžete prečítať na Instagrame.

Dakujem pekne vsetkym, ktori drzali palce a pisali mi spravy. Asi som neodpisal vsetkym,takze este raz, dakujem! Dakujem aj vsetkym ludom ktori su zodpovedni za chod hc bb. Citil som sa tam vyborne a som rad ,ze sa nam podarilo vyhrat titul. Pre mna osobne to bol najtazsie vybojovany titul zo vsetkych troch. Klobuk dole pred Trencinom, z akej tazkej situacie sa dokazali vzchopit, ale v siedmom zapase ,rovnako ako ked som hral siedmy zapas za kosice,rozhodla sila nasho timu a hlavne silna partia. Konspiratori ,ktori tarali ako je vsetko dohodnute a podobne sracky, chodte sa na to spytat chlapcov, ktori maju zlomené prsty, zápastia a roztrhane vazy v kolenach.. ze ci to bolo dohodnute? to moze povedat len clovek,ktory nikdy v zivote nemal so sportom nic spolocneho.. A este klobuk dole pred “RUDY” a “RIO” chlapci vy ste tak sprosti, ze po tom ,co zbijete siesti jedneho chlapa,ktory sa o ten vas ULTRAS staral a pomahal, sa este ukazete na kamere ,pred ktorou vyzerate jak tĺci a neviete povedat dve plynule vety ??? ste borci... viem ze je to vela pisania na moj vkus ,ale mal som chut sa vyjadrit ,tak mi to prepacte? sportu zdar @hc05bb a este dakujem za velku podporu od mojej @martinyes ?

Príspevok, ktorý zdieľa hrnec80 (@hrnec80),

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram.com

Diskusia

Podobné články