Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Nová posila v repre: Finálový zápas Tipsport ligy si nemôžem nechať ujsť

PIEŠŤANY - Slovenský reprezentant sa na slovenských štadiónoch predstaví aj ako divák.
Slovenský obranca Christián Jaroš sa chystá na siedmy zápas Tipsport ligy.
Slovenský obranca Christián Jaroš sa chystá na siedmy zápas Tipsport ligy. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenský obranca Christián Jaroš zabojuje o svoje druhé majstrovstvá sveta. Dvadsaťdvaročný hokejista neprežil v zámorí ideálnu sezónu, pretože bola sprevádzaná zraneniami, ale na jej konci sa už cítil dobre. Jaroš prišiel na pondelňajší zraz do Piešťan s dobrou náladou a medzi prvými. "Som veľmi rád, že som dostal šancu reprezentovať, budem sa snažiť pomôcť chalanom čo najviac," povedal.

Prečítajte si aj

Zavŕši Trenčín nevídaný obrat? Sleduj NAŽIVO posledný finálový diel, ktorý rozhodne o majstrovi!

Odchovanec košického hokeja videl zápasy Slovenska s Lotyšskom, ale nový systému trénera Ramsayho si osvojí až priamo na ľade. "Ešte som sa s ním o systéme nerozprával, ale verím, že zapadnem čo najskôr. Viem, že to je založené na priamočiarosti a že treba všetko tlačiť do bránky. Ja chcem hrať hlavne jednoducho," dodal Jaroš, ktorý po návrate zo zámoria ešte veľa netrénoval. "Bol som na ľade iba raz, trávil som čas s rodinou a kamarátmi. Veľa som toho nestihol."

Jaroš odohral v sezóne 44 zápasov za farmu Ottawy Senators v Belleville, pripísal si tri góly a trinásť asistencií. Dvakrát si obliekol dres prvého tímu v profilige. "Mal som počas sezóny nejaké zranenia, ale bola dobrá. Mohlo to byť lepšie, ale koniec mi celkom vyšiel," zhodnotil mladý obranca.

Jaroš sa na slovenských štadiónoch predstaví aj ako divák, v utorok v Trenčíne plánuje zavítať na finále domácej súťaže. "Nemal som ešte možnosť vidieť zápasy, ale viem, že sa zajtra hrá rozhodujúci duel. A ten by som si nechcel nechať ujsť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články