Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zavŕši Trenčín nevídaný obrat? Sleduj NAŽIVO posledný finálový diel, ktorý rozhodne o majstrovi!

TRENČÍN - Veľkolepé finále je tu! Dnes večer sa rozhodne o držiteľovi Pohára Vladimíra Dzurillu, ktorý nad hlavu zdvihnú hráči Trenčína alebo Banskej Bystrice.
Zdroj: 28127
Zdieľajte:

Po prvých troch zápasoch si už určite barani nepripúšťali nič iné ako celkový triumf, no všetko môže byť ináč, keďže premrhali vedenie 3:0. Využijú vojaci domáce prostredie na majstrovské oslavy? Vychutnajte si vyvrcholenie celej sezóny Tipsport Ligy v priamom prenose!

Ako to vidí najväčšia tipérska komunita?

Drvivá väčšina tipérov je presvedčená o výhre Trenčína v kurzovej hodnote 2,35. Tipér hurikan to vo svojej analýze prognózuje rovnako, ale kurz na výhru domácich si ešte vylepšil tipom na minimálne 4 góly v zápase. „Trenčania majú obrovskú psychickú výhodu aj podporu. Verím, že urobia všetko preto, aby po dlhých rokoch oslávili titul doma,“ rozobral hodnotu 2,85. Máte prehľad? Píšte analýzy aj vy a získajte skvelé odmeny!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do populárnej Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 15 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články