Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Na štadióne v Bystrici to vrelo: Polícia musela zasahovať proti rozvášnenému davu!

BANSKÁ BYSTRICA - Tlačová konferencia s trénermi sa po nedeľňajšom šiestom finálovom zápase Kaufland play off Tipsport Ligy medzi Banskou Bystricou a Trenčínom (2:3) neuskutočnila. Na vine bola rozvášnená skupinka agresívnych divákov, ktorá slovne zaútočila na domácich hráčov a mala sklony aj k fyzickému násiliu. Po incidente zasahovali bezpečnostná služba i policajné zložky.
Zdroj: 28111
Zdieľajte:

Hlasy po zápase:

Ján Pardavý, asistent trénera Trenčína: "Dôležité bolo, že sme ustáli úvodný tlak, súper dobre nahadzoval puky, dobre korčuľoval. My sme si siahli na dno fyzických i psychických síl, všemožnými silami sme sa ubránili a dúfam, že v našom trenčianskom pekle sériu rozhodneme. Hráčov neustále nabádame, aby boli psychicky odolní a oni podávajú najlepšie výkony v sezóne. Do hry vkladajú totálne všetky sily, vidieť na nich obrovskú nezlomnosť a odhodlanie. Potešila aj osobná podpora Mariána Gáboríka. V histórii Trenčín už otočil dvakrát sériu z 0:3 na 4:3, no teraz o tom nechcem hovoriť, až po tom, keď to bude aktuálne."

Prečítajte si aj

Zavŕši Trenčín nevídaný obrat? Sleduj NAŽIVO posledný finálový diel, ktorý rozhodne o majstrovi!

Tomáš Surový, kapitán B. Bystrice: "No nič, je to 3:3, sú vo výhode, ideme ku nim na zápas číslo sedem. Bude to posledný zápas sezóny, musíme ho jednoducho vyhrať. Vždy sme sa tlačili do bránky a verím tomu, že sa opäť pretlačíme a vyhráme."

Patrik Lamper, útočník B. Bystrice: "Je to 3:3, nikto to tak nechcel, no, žiaľ, musíme dať hlavy hore, poučiť sa a s čistou hlavou ísť do Trenčína. Séria sa asi zlomila vo štvrtom zápase, súper sa chytil a my im to musíme vrátiť. Nestrieľame góly, musíme na tom popracovať. Je to hokej, aj takéto situácie prináša, bude to ťažké, musíme hrať poctivo zozadu a čakať na šance."

Branko Radivojevič, kapitán Trenčína: "Ešte sme nič nevyhrali, no máme šancu na titul. Išli sme do tohto zápasu s pokorou, s malou dušičkou, padli nám aj šťastné góly, treba to vždy skúšať. Boli sme pod tlakom v tretej tretine, ustáli sme ho. Doma budeme tiež hrať s pokorou, keby sme po štvrtý raz za sebou zdolali Banskú Bystricu, bolo by to fantastické. Urobíme všetko, no to isté bude chcieť urobiť aj Banská Bystrica. Stále sme nevyhrali, obom mužstvám chýba ešte jeden krok, môže rozhodnúť aj malá chybička. V hľadisku nás podporoval aj Marián Gáborík, bol v kabíne, vypísal aj nejakú prémiu."

Tibor Varga, autor jedného gólu Trenčína: "Nie je to ani zďaleka hotové, len sme sa priblížili k cieľu. Ešte na nás čaká veľký krok. Po každom zápase sme si hovorili, že na to máme, až to dopadlo tak, že sme sériu vyrovnali. Ak by sme však siedmy zápas doma nezvládli, tak by nám to nebolo nič platné. Tešíme sa na našich divákov, pôjde o všetko. Oteplilo sa, síl ubúda, teraz sme si však dodali viac psychických. Môj gól bol aj pre mňa nečakaný, vystrelil som, nejako sa mi zavreli možnosti, tak mi napadlo, že to pošlem na bránku. Gól ma potešil, v takýchto pozíciách nechcem nič vymýšľať, len vystreliť na bránku. Sme späť, je to teraz na nás. Za všetkých môžem povedať, že v siedmom zápase necháme na ľade všetky zvyšky síl."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články