Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ramsayho nemilosrdný ortieľ: Slovenský útočník opúšťa reprezentáciu

POPRAD - Slovenskú hokejovú reprezentáciu opustia po dvojzápase s Lotyšskom (dvakrát 4:1) jeden obranca a jeden útočník.
Zdroj: 28075
Zdieľajte:

Dve mená, s ktorými tréner Craig Ramsay nepočíta do ďalšieho bloku záverečnej prípravy by mali v nedeľu. "Vyzerá to na jedného útočníka a jedného obrancu. Tým, že sa predĺžilo finále Tipsport Ligy, ktoré sa bude hrať na 6, možno i 7 zápasov, sa trochu zmenili naše plány. Naše mužstvo preto zostane takmer kompletné až do stredy a od štvrtku by sa pripojili finalisti. Ide o 4-5 hráčov, ku ktorým ešte môžu pribudnúť finalisti z českej extraligy," uviedol Miroslav Šatan.

Prečítajte si aj

Zavŕši Trenčín nevídaný obrat? Sleduj NAŽIVO posledný finálový diel, ktorý rozhodne o majstrovi!

Reprezentanti majú za sebou úspešný dvojzápas s Lotyšskom v Michalovciach a v Poprade, keď obe stretnutia vyhrali zhodným výsledkom 4:1. V druhom zápase došlo okrem očakávanej brankárskej zmeny iba k jednému zásahu do zostavy - kapitán Ladislav Nagy nahradil Michela Miklíka. Ten v Michalovciach nastúpil na svoj stý zápas, no ďalej už nebude súčasťou tímu. "Michel mal odohraných 99 zápasov a tak sme sa dohodli, že mu doprajeme ten stý. Dohoda bola taká, že odohrá ten jubilejný, po ktorom sa s nami rozlúčil. Bola to naša už dávnejšia vzájomná dohoda."

Slováci sa po dni voľna stretnú na ďalšom reprezentačnom zraze v pondelok. "Pribudnú k nám zámorskí hráči. Andrej Sekera, ktorý už s nami trénoval, no už by mal odohrať aj nejaké zápasy. Okrem neho aj avizovaní Christián Jaroš a Tomáš Jurčo. Veľa hráčov sa od zápasu k zápasu zlepšuje vrátane tých, pri ktorých sme nepočítali, že vydržia takto dlho," poznamenal Šatan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články