Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

ŠOKUJÚCE správy z USA: Pánika zatkla polícia!

PHOENIX - Slovenského hokejistu Richarda Pánika zatkla polícia v americkom meste Scottsdale.
Zdroj: 28009
Zdieľajte:

Slovenského hokejistu Richarda Pánika zatkla polícia v americkom meste Scottsdale. Pánik odmietol napriek výzve opustiť podnik s názvom Bevvy, pričom bol podľa polície opitý. Informáciu priniesol portál abc15.com.

Prečítajte si aj

Obrovská pocta pre slovenského reprezentanta: Je to veľká osobnosť i veľký hráč

Polícia v Scottsdale uviedla, že 27-ročného Pánika zatkla a obvinila ho z priestupku. Incident sa mal stať ešte 8. apríla o 20:50 SELČ. Podľa polície bol Pánik počas preverovania policajnými dôstojníkmi opitý. Slovenského hokejistu následne previezli do väznice v Scottsdale City a neskôr ho prepustili.

Pánikov klub Arizona Coyotes vydal pre portál abc.15.com nasledujúce vyhlásenie: "Vieme o tomto incidente a stále zbierame o ňom informácie. V súčasnosti sa viac k tomuto nebudeme vyjadrovať."

Pánik len nedávno oznámil generálnemu manažérovi slovenskej hokejovej reprezentácie Miroslavovi Šatanovi, že neposilní tím na MS v Dánsku, pretože s manželkou čakajú prírastok do rodiny. V tejto sezóne odohral 72 zápasov, v ktorých nazbieral 35 bodov za 14 gólov a 21 asistencií. Stal sa najproduktívnejší

Prečítajte si aj

FOTO Sex škandál: Pikantné sexuálne hlášky hokejistov z Písku!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články