Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Slovensko proti Švédsku v nových dresoch: V čom sú iné ako ostatné?

NORRKÖPING - Slovenská hokejová reprezentácia odohrá prvý zápas v záverečnej príprave na majstrovstvá sveta vo štvrtok proti domácim Švédom v nových dresoch.
Zdroj: 27852
Zdieľajte:

V rámci Euro Hockey Challenge sa zverenci trénera Craiga Ramsayho stretnú s "Tre kronor" aj v piatok 6. apríla v Oskarshamne (tiež 18.00 hod.).

Prečítajte si aj

Rozprávková Veľká noc: 6 litrov vo vačku, 23 tisíc odpálila ruská hviezda NHL!

Podľa informácie na oficiálnom webe SZĽH tradičnú tmavomodrú sériu nahradí pre Slovensko typickejšia svetlomodrá. Táto sada dresov je určená na prípravné zápasy. Slovákov povedie v dvojzápase proti trom korunkám kapitán Ladislav Nagy. S "A"-čkom na dresoch vykorčuľujú obranca Marek Ďaloga a Martin Bakoš.

Do bránky sa v prvom zápase postaví Dávid Hrenák, pre ktorého to bude reprezentačná premiéra. "Chceli sme ho dať do bránky hneď, aby o tom príliš nepremýšľal, a aby sa do toho hneď dostal. V druhom zápase bude chytať Denis Godla," prezradil po rannom rozkorčuľovaní asistent trénera Róbert Petrovický.

"Veľmi sa teším, že som túto príležitosť dostal v mojich devätnástich rokoch. Budem sa snažiť užiť si to a odmakať naplno celých šesťdesiat minút, aby sme spravili čo najlepší výsledok. Myslím že nervozita zo mňa opadne po prvých strelách," povedal pred reprezentačným debutom Hrenák. Okrem neho si debut v seniorskej reprezentácii odkrútia aj Filip Krivošík, Martin Bodák, Martin Fehérváry, Dávid Šoltés, Dávid Bondra, Eduard Šimun, Andreas Štrauch a Mário Grman.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články