Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rozprávková Veľká noc: 6 litrov vo vačku, 23 tisíc odpálila ruská hviezda NHL!

BRATISLAVA - Veľkonočný pondelok si spríjemnil BMan11 pekným Extratipom. Ako to dopadlo? Úspešne, keďže všetkých desať zápasov sa odelo do zelena!
Zdroj: 21054
Zdieľajte:

Napínavé chvíle prežil počas kvalifikácie tenisových turnajov v španielskom Alicante a v mexickom Monterrey. Oba súboje však nakoniec skončili podľa jeho predstáv. Výsledok počínania je viac ako slušný, za necelých 40 „ečiek“ zinkasoval takmer 6 000 EUR!

Našiel sa však aj smoliar...

Skúšate aj vy triafať strelcov v najsledovanejšej hokejovej lige sveta? Tarkentonovi sa s nimi podarilo takmer desaťtisícnásobné zhodnotenie vkladu, keď naraz chytil až siedmich borcov! Sedmička však tentokrát šťastné číslo nebolo. Posledný do partie, jeden z top kanonierov Floridy - Jevgenij Dadonov, sa totiž proti Nashvillu nedokázal gólovo presadiť a všetkým nádejam na výhru zlomil väz. Necelých 23 000 EUR tak vyplatených byť nemohlo...

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.
Založte si účet v Tipsporte TU a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 5 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články