Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Škandál mladých hokejistov: Ich správanie prekročilo všetky hranice!

TRENČÍN – Mladí hokejisti Slovana Bratislava po prehre vo štvrtom finálovom stretnutí majstra Slovenska dorastu na ľade Trenčína (3:8) poškodili zariadenie v šatni hostí.
Zdroj: 27887
Zdieľajte:

Ako TASR informoval manažér mládeže neziskovej organizácie Dukla Trenčín Róbert Kompas, hráči hosťujúceho družstva odtrhli sprchy a rozbili dvere v šatni. Celková škoda zatiaľ nie je vyčíslená.

Trenčania obhájili titul a tešili sa zo siedmeho republikového titulu v tejto vekovej kategórii. "Oslovili sme vedenie Slovana Bratislava. So svojimi hráčmi si to vybavia, nám prisľúbili, že nám škodu uhradia. Pošleme im faktúru. Nemalo by sa to stávať, no bohužiaľ stáva sa to. Nie často, ale stáva," doplnil Kompas s tým, že prípad nehlásili na polícii. "Takéto prípady sa väčšinou riešia dohodou klubov," uzavrel mládežnícky manažér.

Prečítajte si aj

Rozprávková Veľká noc: 6 litrov vo vačku, 23 tisíc odpálila ruská hviezda NHL!

Dorastenci HC Slovan Bratislava vyhrali nadstavbovú časť dorasteneckej extraligy so šesťbodovým náskokom pred Trenčínom. Vo finálovej sérii však prehrali s Trenčanmi hneď prvé domáce stretnutie. Druhé vyhrali, no po dvoch prehrách v Trenčíne prišli o majstrovských titul.

UPOZORNENIE: TASR sa pokúsi získať stanovisko HC Slovan Bratislava.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články