Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bakoš kritizoval výkony rozhodcov, jeho Liberec dostal pokutu

PRAHA - Šéf komisie rozhodcov Vladimír Šindler uviedol, že kritizované vylúčenie bolo v poriadku a rovnako aj osobné tresty zo záveru zápasu. Liberec za desať minút dostal dokopy 58 trestných minút.
Zdroj: 25975
Zdieľajte:

Slovenský hokejový útočník Martin Bakoš z Liberca a tréner Filip Pešán kritizovali rozhodcov po zápase v Hradci Králové (1:3), za čo ich klub musí zaplatiť pokutu 20.000 českých korún.

Prečítajte si aj

Chára má nového spoluhráča, Boston podpísal kontrakt s hviezdou ZOH v Pjongčangu

Bakoš a Pešán tak porušili Hrací poriadok Tipsport extraligy, informoval portál hokej.cz. Podľa pravidiel sú kluby povinné zaistiť, aby v deň zápasu nikto z hráčov, trénerov, členov realizačného tímu a funkcionárov v médiách nehodnotil výkony rozhodcov.

Prečítajte si aj

VIDEO Detva bojuje o udržanie sa v Tipsport lige všetkými spôsobmi: Takto kuriózne to skúšal obranca Chovan!

Liberec viedol po 50 minútach 1:0, no v poslednej desaťminútovke mal množstvo vylúčených a nakoniec prehral 1:3. "Rozhodlo smiešne vylúčenie osem minút pred koncom, ktoré zápas vyrovnalo a dalo domácim obrovskú energiu. Vôbec nechápem, ako taký zákrok môže rozhodnúť o zápase takéhoto kalibru," povedal po stretnutí Pešán.

Prečítajte si aj

Surový má po likvidačnom zákroku od Dudáša podozrenie na otras mozgu

"Rozhodlo smiešne vylúčenie. Nestálo by za to začať pískať normálne?" pýtal sa Bakoš. Šéf komisie rozhodcov Vladimír Šindler uviedol, že kritizované vylúčenie bolo v poriadku a rovnako aj osobné tresty zo záveru zápasu. Liberec za desať minút dostal dokopy 58 trestných minút.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články