Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chára má nového spoluhráča, Boston podpísal kontrakt s hviezdou ZOH v Pjongčangu

BOSTON - Dvadsaťjedenročný americký center zažiaril na uplynulých zimných olympijských hrách, keď v piatich zápasoch v drese USA strelil rovnaký počet gólov a pridal jednu asistenciu.
Zdroj: 27736
Zdieľajte:

Klub zámorskej hokejovej NHL Boston Bruins podpísal dvojročný nováčikovský kontrakt s útočníkom Ryanom Donatom.

Prečítajte si aj

VIDEO Detva bojuje o udržanie sa v Tipsport lige všetkými spôsobmi: Takto kuriózne to skúšal obranca Chovan!

Dvadsaťjedenročný americký center zažiaril na uplynulých zimných olympijských hrách, keď v piatich zápasoch v drese USA strelil rovnaký počet gólov a pridal jednu asistenciu. Prebiehajúcu sezónu odštartoval v drese harvardskej univerzity v NCAA a v 29 dueloch zaznamenal 26 gólov a 17 asistencií.

Prečítajte si aj

VIDEO Perfektný hetrik mladej hviezdy Chicaga, na góly prihrával aj Jurčo

Donato sa môže objaviť v drese Bostonu už v noci na utorok v stretnutí s Columbusom Blue Jackets. "Medvedi" si ho vybrali v 2. kole draftu v roku 2014 z celkového 56. miesta.

Prečítajte si aj

Surový má po likvidačnom zákroku od Dudáša podozrenie na otras mozgu

"Som nadšený, že môžem oznámiť, že som si dnes splnil celoživotný sen. No na druhej strane mám trochu zmiešané pocity, keďže sa končí moje pôsobenie ako študenta a hráča na Harvarde. Našiel som tu veľa priateľov a mám odtiaľto nádherné spomienky," uviedol pre webstránku univerzity Donato a dodal, že aj napriek odchodu do NHL chce dokončiť svoje štúdium.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články