Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V NHL sa chystá najväčšia defenzívna výmena od trejdu Subban - Weber

NEW YORK - Na spadnutie je poriadne zaujímavá výmena.
Zdroj: 23144
Zdieľajte:

Najväčšou rybou v hre je totiž vynikajúci švédsky obranca a kapitán Ottawy Senators Erik Karlsson, za ktorého by kanadský celok mal dostať vysokú protihodnotu. Podľa informácií zo zámoria sú k výmene naklonené obe strany. Ako klub, tak aj samotný hokejista.

Najväčšou otázkou tak ostáva, či "Sens" vôbec dostanú ponuku, na ktorú by boli ochotní prikývnuť: "Najväčším favoritom je bezpochyby Tampa Bay Lightning," zhodujú sa experti renomovaného sportsnet.ca. Na Floride by sa Karlsson stretol so svojím výborným kamarátom Victorom Hedmanom, s ktorým by teoreticky mohol vytvoriť papierovo najlepší defenzívny pár celej NHL.

Prečítajte si aj

Slovenský obranca Čajkovský získal na ZOH nechválne prvenstvo

"Myslím si, že Tampa Bay je ochotná pustiť útočníkov Braydena Pointa a Yanniho Gourdea a možno k nim pribalí aj Vladislava Namestnikova, ale Ottawa chce hlavne hráča, ktorý by zaujal Karlssonove miesto," pokračoval novinár Nick Kypreos.

Až za Tampou Bay na svoju šancu z ničoho nič zaútočiť o švédsku hviezdu čaká hlavne Nashville Predators, ktorý by ešte rád vylepšil svoju už takto nabitú defenzívu.

Prečítajte si aj

TOP 5 hviezd, ktoré by pred uzávierkou prestupov v NHL mohli zmeniť dres + BONUS

Ďalšie správy hovoria o kluboch ako Montreal Canadiens alebo Vegas Golden Knights. Tu ide skôr o špekulácie. Rovnako tak to pravdepodobne bude i s variantou ottawského obchodovania s Arizonou Coyotes, kde by sa Karlsson vymenil s krajanom Oliver Ekman-Larssonom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportsnet.ca

Diskusia

Podobné články