Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

TOP 5 hviezd, ktoré by pred uzávierkou prestupov v NHL mohli zmeniť dres + BONUS

NEW YORK - Uzávierka prestupov v NHL sa nezadržateľne blíži (26. február) a ako sme už zvyknutí, tak znova to bude veľká hra so zvučnými menami na poslednú chvíľu. Kto by ešte mal zmeniť dres?
Zdroj: 27628
Zdieľajte:

Ryan McDonagh (New York Rangers)

V snahe prebudovať New York Rangers je potrebné obetovať aj kapitána, zhodujú sa zámorskí novinári. 28-ročný líder defenzívy má kontrakt do konca sezóny 2018/19 na 4,7 milióna dolárov sezónne. Veľký záujem o hráča majú Bruins a Lightning, Rangers by na oplátku chceli získať nejaké vysoké draftové voľby a mladé talenty, pretože touto cestou sa chce tím z Manhattanu vybrať.

Prečítajte si aj

Skúsený Slovák vo Švajčiarsku skončil, šancu dostane náš iba 17-ročný mladík

Jack Johnson (Columbus Blue Jackets)

31-ročný obranca je schopný odohrať v každom zápase cez dvadsať minút. O odchod požiadal už skôr, ale v tíme naďalej ostáva. Profitovať by z neho mal aj Blue Jackets, pretože Lightning, Maple Leafs či Jets si uvedomujú jeho perfektné schopnosti pred vlastnou bránou aj v útočnej tretine.

Prečítajte si aj

Slovenský mladík s veľkým prestupom, v meste Simpsonovcov si zahrá prestížnu univerzitnú súťaž

Mike Green (Detroit Red Wings)

Aj do tretice obranca. Ofenzívny. Takého hľadá mnoho tímov, túži po ňom predovšetkým New York Islanders, ale do hry sa zapojili hlavne Lightning a Maple Leafs. Alebo uvidíme návrat ku Capitals?

Prečítajte si aj

Trojvýmena v NHL, Pittsburgh získal ofenzívnu hviezdu

Evander Kane (Buffalo Sabres)

Hviezda už tradične jedného z najslabších tímov NHL za posledných niekoľko rokov je s odchodom spájaná neustále, ten sa stále nekoná. Kane je veľmi dobrým "power forwardom", ale jeho nevýhodou je práve neskúsenosť zo zápasov v play-off, kde v NHL nenastúpil ešte ani raz! Aj tak by ho radi vo svojom tíme videli Blues, Predators a Ducks.

Prečítajte si aj

Ako prísť za nula sekúnd o presilovku, dostať sa do oslabenia a navyše inkasovať? Predvedie vám to Kanada!

Rick Nash (New York Rangers)

Už to nie je ten obávaný kanonier, ako býval. Je skoro až neuveriteľné, ako tie roky plynú, pretože Rick Nash ich má už 33, a tak si nemôže vyskakovať, ako v minulosti. Jeho ročný príjem 7,8 milióna dolárov je pre Rangers priveľkým luxusom, preto sa ho v snahe prebudovať tím budú chcieť za mladícku protihodnotu zbaviť. Samotný Nash spísal zoznam dvanástich mužstiev, kde by bol ochotný ísť a zabojovať o Stanley Cup. Zaujímavá je hlavne trojica Predators, Jets a Stars.

Prečítajte si aj

Rangers zrealizovali historický trejd, vymenili svoju veľkú oporu k obrovskému rivalovi

BONUS: Ďalšie zaujímavé mená, ktoré sú na trhu žiadané

- Erik Gudbranson (Vancouver Canucks)

- Thomas Vanek (Vancouver Canucks)

- Patrick Maroon (Edmonton Oilers)

- Mike Hoffman (Ottawa Senators)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportingnews.com

Diskusia

Podobné články