Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hlasy po zápase: Útočník USA prezradil, čo si na nás pripravili, plán splnili na sto percent

PJONGČANG - Slovenskí hokejisti prehrali vo svojom druhom zápase na ZOH v Pjongčangu s USA 1:2.
Zdroj: 27492
Zdieľajte:

Slováci odohrajú tretí zápas v B-skupine v sobotu od 13.10 SEČ proti Slovinsku, v rovnakom čase nastúpia hráči USA proti výberu Olympijských športovcov z Ruska.

Prečítajte si aj

FOTO Ďalší zázrak sa nekonal: Slováci doplatili na časté vylúčenia a prehrali zápas s USA

hlasy (zdroj: TASR a RTVS):

Craig Ramsay, tréner SR: "V zápase rozhodovali oslabenia, hrali sme v nich príliš často. Súper dobre strážil stredné pásmo, ale to sme čakali. Opäť nás podržal brankár. Musíme sa teraz dobre pripraviť na Slovinsko."

Vladimír Országh, asistent trénera SR: "Súper veľmi dobre bránil stredné pásmo, otáčal nám puky naspäť. Veľa síl nám vzali oslabenia. Bolo ich až príliš veľa a to rozhodlo. My sme naopak v našich presilovkách nedokázali skórovať. Mali sme problém prejsť cez stredné pásmo, naši obrancovia boli stále pod tlakom. Bol to veľmi ťažký zápas."

Ján Laco, brankár SR: "Podľa očakávania to bol ťažký zápas. Američania išli do toho, jednoduchá streľba a hneď išli na dorážku. Neustále sa tlačili na bránkovisko. To tam bolo celý zápas."

Tomáš Surový, kapitán SR: "Bol to pomerne vyrovnaný a zaujímavý zápas. No prehrali sme a nemáme žiadny bod. Určite si rozoberieme detaily a pripravíme sa na zajtra proti Slovincom."

Ladislav Nagy, útočník SR: "Myslím si, že ak budeme hrať päť na päť, tak bude mať s nami problém každé mužstvo. Nesmieme hrať toľko času v oslabení. V rovnovážnom počte sme dnes podľa mňa boli lepším mužstvom."

Tomáš Starosta, obranca SR: "Bol to ťažký zápas. Američania na nás čakali, ale vždy, keď vycítili šancu, tak na nás vybehli. Mrzí nás výsledok, ale musíme sa už dobre pripraviť na ďalší zápas."

Troy Terry, útočník USA: "V našom zápasovom pláne bolo využiť rýchlosť. A to nám aj vyšlo. Rýchlosť je identita tohto tímu."

tabuľka B-skupiny:

1. USA 2 1 0 1 0 4:4 4

2. Slovensko 2 1 0 0 1 4:4 3

3. Slovinsko 1 0 1 0 0 3:2 2

4. OŠR 1 0 0 0 1 2:3 0

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články