Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Brejčák sa po návrate na ľad cítil fajn, radosť z gólu mu prekazila prehra v Detve

BANSKÁ BYSTRICA - Skúsený obranca Ján Brejčák sa po zranení vrátil do zostavy HC ´05 iClinic Banská Bystrica v piatkovom stretnutí proti HKM Zvolen.
Zdroj: 26200
Zdieľajte:

40-násobný slovenský reprezentant nastúpil aj na duel v Detve. Podľa vlastných slov bol s návratom na ľadové plochy celkom spokojný: "Ja osobne som sa cítil dobre," prezradil pre náš portál. Potešil ho aj gól: "Určite to poteší. Som rád, že mi to tam padá a môžem tímu pomôcť aj takto, len škoda, že sa nevyhralo," narážal rodák z Popradu na nešťastnú prehru pod Poľanou: "Myslím si, že pätnásť minút prvej tretiny sme hrali dobre, ale potom sme odviedli nedisciplinovaný výkon a výsledok bol len odzrkadlením. Dali sme síce dosť gólov, ale inkasovali sme ich ešte viac," hodnotil.

Prečítajte si aj

Olympijský víťaz z Nagana sa topí v dlhoch: Čechmánkovi hrozí až 10 rokov väzenia!

"Ako keby sme si mysleli, že po dvoch rýchlych góloch na začiatku, príde víťazstvo samé od seba. Detva však bojovala, dohrávala nás, hrala obetavo a my sme viac-menej hrali na pol plynu. Nejakých desať minút v závere sme už síce hrali ako tím, ale to je málo," myslí si Brejčák, ktorý v tejto sezóne odohral zatiaľ 31 zápasov a pripísal si dvanásť kanadských bodov (5+7).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články