Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nylander vyrovnal rekord NHL: Predĺženie ukončil po 6 - tich sekundách

NEW YORK - Víťazný gól strelil William Nylander už po šiestich sekundách nadstaveného času, keď premenil trestné strieľanie.
Zdroj: 27246
Zdieľajte:

Šancu v kádri Chicaga dostal po druhý raz v sezóne Tomáš Jurčo, "čierni jastrabi" však doma prehrali s Torontom 2:3 po predĺžení. Víťazný gól strelil William Nylander už po šiestich sekundách nadstaveného času, keď premenil trestné strieľanie. Útočník hostí sa hneď po vhadzovaní dostal do úniku, prešiel cez obrancu Duncana Keitha, ktorý ho nedovolene zastavil. Nylander následne duel rozhodol kľučkou do bekhendu. "Som rád, že som strelil gól a hneď víťazný, pretože som mal aj v predchádzajúcich zápasoch niekoľko šancí, ktoré som nepremenil," povedal Nylander pre nhl.com.

Prečítajte si aj

VIDEO Jurčo najväčším "tvrďasom" Chicaga, Gáborík opäť nulový

Švédsky zakončovateľ sa delí so štyrmi hráčmi o rekord profiligy o najrýchlejší gól v predĺžení. Šesť sekúnd stačilo na gól aj Matsovi Sundinovi, Davidovi Legwandovi, Alexandrovi Ovečkinovi a rovnaký kúsok predviedol v prebiehajúcej sezóne aj Andreas Athanasiou z Detriotu.

CHICAGO BLACKHAWKS - TORONTO MAPLE LEAFS 2:3 pp (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)

Góly: 6. Seabrook (Kane, Schmaltz), 48. Schmaltz (Anisimov, Hinostroza) – 17. Marner (Gardiner, Hainsey), 45. Kadri (Bozak, van Riemsdyk), 61. Nylander (trestné strieľanie). Brankári: Glass - Andersen, strely na bránku: 36:36, 21.563 divákov

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články