Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ramsay a Šatan musia riešiť problém: Országh na ZOH nejde, ostáva v Banskej Bystrici!

BRATISLAVA - Štvrtkové zasadnutie športovej rady spoločnosti Pro-Hokej, ktorá riadi najvyššiu slovenskú hokejovú súťaž, rozhodlo, že sa nezmenia termíny zápasov počas ZOH v Pjongčangu. Na základe tohto rozhodnutia klub HC'05 Banská Bystrica neuvoľní trénera Vladimíra Országha pre potreby reprezentácie.
Miroslav Šatan, Craig Ramsay a Vladimír Országh.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Z kádra majstrovského tímu sa na ZOH predstaví trio Tomáš Surový, Miloš Bubela a Patrik Lamper, tým však napokon z pozície asistenta hlavného trénera Craiga Ramsayho nebude dávať rady Vladimír Országh. "Chceli sme túto situáciu vyriešiť, ale náš zámer sa nám napokon nepodarilo zrealizovať. Preto sme trénera Országha napokon neuvoľnili. Nahrádzať ho bolo pre nás aj tak krajným riešením. Účasť troch našich hráčov na ZOH nás samozrejme teší, ale na druhej strane aj to nám spôsobí nemalé problémy," povedal pre TASR riaditeľ klubu Michal Longauer

Prečítajte si aj

Országh: Chceme zvýšiť konkurenciu v tíme, ale nebudeme brať len tak hocikoho

Generálny manažér reprezentácií SR Miroslav Šatan sa spolu so svojimi spolupracovníkmi bude vzniknutým problémom zaoberať v priebehu najbližších hodín.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články