Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Országh: Chceme zvýšiť konkurenciu v tíme, ale nebudeme brať len tak hocikoho

BANSKÁ BYSTRICA - Tréner HC ´05 iClinic Banská Bystrica Vladimír Országh naznačil, že jeho mužstvo sa ešte plánuje posilniť a zároveň sa vyjadril aj o zraneniach.
Zdroj: 25184
Zdieľajte:

40-ročný kouč očakáva, že do tímu posily pribudnú a to hlavne teraz, keď majú kluby čas až do 1. marca: "Určite budeme hľadať niečo vhodné, čo bude pasovať do systému. Určite by sme chceli káder vystužiť, ale zmeny nebudú nijako radikálne," hovorí hlavný tréner "baranov": "Na niektorých postoch chceme zvýšiť konkurenciu, čo je smerom do play-off veľmi dôležité. Určite však nebudeme chcieť brať len tak hocikoho," tvrdí.

Prečítajte si aj

Zdeno Chára opäť raz ohúril celý hokejový svet: Toto sa mu podarilo v zápase proti Montréalu

"Máme mužstvo, ktorému veríme a už ho budeme len dopĺňať," dodal Országh, ktorý potvrdil aj odchod Akima Aliua. Ten je už hráčom švédskeho tímu HK Karlskorna: "Ten je jasný, odišiel."

Prečítajte si aj

Bude sa Fehérváry sťahovať? Záujem o neho majú švédski giganti!

Rodák spod Urpína sa taktiež vyjadril ohľadom zranených hráčov. Momentálne sa na tejto "listine" nachádzajú tri mená, jedno z nej čoskoro zmizne: "Lunter je dlhodobejšie zranený a uvidíme, ako to bude vyzerať časom," povedal o útočníkovi, ktorý už individuálne korčuľoval: "Vladimír Mihalik sa v piatok vracia, proti Žiline by mal hrať a Ján Brejčák bude mimo ešte minimálne jeden týždeň," prezradil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články