Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kovaľčuk sa obul do Rakúšanov: My síce stále pijeme, ale oni sú horší. Takéto zverstvá stvárali v Soči!

MOSKVA - Účasť ruských športovcov na blížiacich sa ZOH v Pjongčangu je predmetom rokovaní posledných dní. Zdá sa, že tí, ktorí boli oslobodení od obvinení, že dopovali, budú môcť štartovať pod neutrálnou vlajkou. Hokej by však mal mať zastúpenie v normálnej podobe.
Zdroj: 753
Zdieľajte:

Hviezda SKA Petrohrad Ilja Kovalčuk sa zaujímavo vyjadrila k celej situácii. Ak by sa Ruský hokejový tím ZOH 2018 nezúčastnil, pravdepodobne by ho nahradilo Rakúsko: "Ako môžu potrestať Rusko, keď Rakúsko je na tom možno ešte horšie?" - pýtal sa skúsený útočník.

Prečítajte si aj

V Košiciach skončil skúsený útočník, s klubom sa dohodol na ukončení spolupráce

"Thomas Vanek bol počas poslednej Olympiády v kokaínovom opojení. My síce stále pijeme, to je pravda, ale koho to zaujíma? Každý to robí," svojsky pokračoval Kovalčuk, ktorý má aj informácie zo zákulisia ZOH 2014 a nebál sa ich vytiahnuť na verejnosť: "Polovica rakúskeho tímu bola vo väzení, kde strávila noc, ale ráno si pokojne išli súťažiť do svojich disciplín."

Prečítajte si aj

Z HK Orange 20 nevedie cesta len do seniorského hokeja, ale aj späť

"Bolo hlásené, že v noci ukradli tašky a bundy talianskeho bobového družstva a to bez akéhokoľvek dôvodu," rozprával hviezdny hokejista.

"Vymočili sa do snehu a dali to do džbánov na vodu čínskeho curlingového tímu," uzavrel svoje vtipné, ale pravdivé rozprávanie Ilja Kovalčuk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter.com

Diskusia

Podobné články