Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Najšialenejší zápas hokejovej histórie: Prehrávali 0:6 dve minúty do konca druhej tretiny, napokon zápas vyhrali!

SAGINAW - Diváci, ktorí prišli na zápas kanadskej OHL medzi Saginaw Spirit a Sarnia Sting, určite neľutovali. Domáci tím prehrával dve minúty pred koncom druhej tretiny už 0:6, no potom sa začali diať veľké veci!
Zdroj: 26514
Zdieľajte:

Hokejisti Sarnie Sting vstúpili do zápasu priam excelentne. Po prvej tretine už viedli 4:0, keď sa už v 32. sekunde presadil Salinitri a následne sa k nemu hetrikom pridal aj Rymsha. To hosťom ale nestačilo a v druhej tretine strelili ešte dva góly.

Na 5:0 zvýšil Leufvenius a šiesty gól pridal Spoviero. Na časomiere vtedy ostávali 2 minúty a 58 sekúnd do konca druhej tretiny. Hostia v tom čase ešte netušili, čo sa im v tomto zápase prihodí.

Prečítajte si aj

Ovečkina a spol. čaká neobľúbený súper: Sleduj NAŽIVO veľký šláger NHL!

V 19. minúte znížil na 1:6 domáci hokejista Busdeker a 18 sekúnd do konca druhého dejstva pridal jeden gól aj Penman - 2:6.

To domácich nabudilo a do záverečnej tretiny vleteli ako hurikán. Gólmi Jenkinsa, Stepiena, Gilmoura a Girouxa dokázali vyrovnať na 6:6 a poslali zápas do predĺženia.

V ňom po piatich minútach dokonal fantastický obrat Coskey a rozhodol tak o výsledku zápasu, ktorý sa zapíše do histórie! Saginaw Spirit 7:6 Sarnia Sting!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články