Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ovečkina a spol. čaká neobľúbený súper: Sleduj NAŽIVO veľký šláger NHL!

WASHINGTON - V zámorskej NHL je na programe vyhecovaný súboj medzi Washingtonom a San Jose. Vo vzájomných zápasoch týchto tímov sa viac darí Žralokom, ktorí v riadnom hracom čase neprehrali v predchádzajúcich trinástich dueloch.
Zdroj: 26523
Zdieľajte:

Navyše posledné štyri jednoznačne ovládli! To Ovečkin a spol. neporazili svojho súpera pred vlastnými fanúšikmi už osem rokov. Dočkajú sa konečne? Nenechajte si ujsť priamy prenos naživo na TV Tipsport!

Drvivá väčšina najširšej tipérskej komunity verí domácim v kurze 2,20. Borec Wrobelian sa k duelu vyjadril nasledovne: „Sharks naposledy prehrali s Tampou 5:2. Navyše majú zopár hráčov na maródke, čo by mohlo spôsobiť isté zmätky v zostave a otvoriť ich obranu. Washington je skúsený tím, ktorý v posledných zápasoch predvádza skvelý hokej,“ očakáva v analýze aspoň 4 góly od Capitals v kurze 2,91. Čo tipujete vy?

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie analýz, sledovanie živých prenosov na TV Tipsport, populárnu Tiket arénu, atraktívne súťaže a množstvo ďalších skvelých príležitostí.

Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Zaregistrujte sa, získajte super výhody a vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: tipsport, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články