Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bokroš už má v hlave predbežnú nomináciu na MSJ, z projektu pôjde do Buffala osemnásť hráčov

PIEŠŤANY - HK Orange 20 odohral predposledný zápas v tomto ročníku Tipsport ligy, keď doma privítal lídra z Trenčína, ktorému mladíci podľahli 2:4. Zároveň finišuje príprava na blížiaceho sa MSJ, ktoré sa na prelome rokov uskutočnia v americkom Buffale. Po zápase nám krátky rozhovor poskytol tréner Ernest Bokroš.
Hokejisti HK Orange 20 s trénerom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Aký to bol zápas?

"Bol to jeden z našich vydarenejších zápasov. Hráči predviedli dobrý výkon v útoku, aj v obrane. Na to, proti akému silnému súperovi sme dnes hral, tak to zvládli všetky štyri päťky. Hlavne brankári. Vedeli sme, že nás čaká líder tabuľky a na to sme sa aj pripravili. Hráči zvládli taktiku, ktorú sme im naordinovali, takže som spokojný aj napriek tomu, že sme v závere dostali štvrtý gól."

Prečítajte si aj

Országh: Momentálne sme mužstvom dvoch tvárí

Máte pred sebou už len posledné dni zápolení v oboch slovenských súťažiach...

"Ideme do Zvolena, kde odohráme posledný zápas v Tipsport lige. Potom ešte odohráme jeden zápas v 1.lige, proti Novým Zámkom B, s Považskou Bystricou hrať nebudeme a následne nám v Piešťanoch začne záverečný kemp."

Na čom ešte treba pracovať?

"Už sme zapracovali na všetkom. Treba nám už len, aby prišli hráči zo zahraničia. Tým pádom ich potrebujeme dostať do našej hernej organizácie."

Cítiť v kabíne, že MSJ sa blížia a naozaj sa už bojuje o miestenky do Buffala?

"Už aby to bolo, pretože tí chlapci si to tu tých štyri alebo päť mesiacov oddreli. Povedal by som, že to už bude konečne aj pre nich zmena."

Prečítajte si aj

FOTO Bondra manažérom All Star tímu Tipsport ligy, organizátori predstavili dresy

Do MSJ ešte síce nejaký čas ostáva, ale máte už v hlave predbežnú nomináciu?

"Každý tréner tieňovú zostavu v hlave už má a mám ju aj ja. Počkáme však na chlapcov, ktorí prídu z európskych tímov, porovnáme ich s výkonnosťou našich chlapcov a potom už určitá skupina vycestuje priamo do dejiska, kde sa stretneme s hráčmi zo zámoria a až tam urobíme definitívnu nomináciu na MSJ."

Môžete prezradiť, koľko hráčov z projektu HK Orange 20 bude v predbežnej nominácií?

"Malo by ich byť okolo osemnásť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články