Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Najväčšia hanba slovenského hokeja: Fanúšikovia Nitry to riadne prehnali!

NITRA - Fanúšikovia HK Nitra sa v zápase so Zvolenom riadne vyfarbili. Toto k hokeju určite nepatrí.
Zdroj: 26202
Zdieľajte:

Nitra zvíťazila doma nad Zvolenom 3:2. Prvý gól zápasu strelili "bryndziari". Postaral sa o neho Jozef Kováčik. Práve tento gól spustil na štadióne veľký piskot. Fanúšikovia Nitry nevedia prekúsnuť prestup Jožka Kováčika do HKM Zvolen. Sám hráč uverejnil na Instagrame veľavravný odkaz.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Lašák otvorene: Sviatok? To my nepoznáme, len tvrdá práca

Nezabudnite si fotky posúvať šipkou vpravo...

Ked#hokej#ma#ludi#spajat#nie#rozdelovat#ucme deti laske nie nenavisti#

Príspevok, ktorý zdieľa Sis Jozka 6 (@sis_jozka_6),

Nitrianskym fanúšikom sa nepáčilo ani vysvetlenie príchodu Jozefa Kováčika do HKM Zvolen. „Avizoval som už po odchode z Komety Brno, že sa budem rozhodovať medzi Zvolenom a Nitrou. Zahrali tam určité veci, ktoré som si potreboval doma vybaviť, a tak som sa rozhodol pre Nitru. Už som tam nejaké roky hrával, ale videl som asi, že to bola najväčšia blbosť, akú som mohol spraviť...“ vysvetlil svoj príchod do Zvolena pre hokejportal.net topoľčiansky rodák.

Prečítajte si aj

V Banskej Bystrice je záujem o príchod posíl do obrany, zmluvy predĺžila dvojica opôr

Ďalším problémom bola neúčasť fanúšikov HKM Zvolen na zápase. Pod Zobor vyrazili dva autobusy zvolenských fanúšikov, ktorí sa ale na štadión napokon nedostali. Bezpečnostný manažér HK Nitra, Miroslav Ecker sa vyjadril k celej situácii takto: "Zistili sme, že sa vo výjazde nachádza niekoľko cudzích štátnych príslušníkov, zrejme poľskej národnosti. Nakoľko som nevedel identifikovať, akí sú to ľudia, rozhodol som sa takto. Mám veľmi zlé skúsenosti so žilinským fanklubom, ktorý sem priniesol Poliakov a mali sme problémy, ktoré museli riešiť ťažkoodenci. Celý článok a vyjadrenie k celej situácii nájdete TU.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: HKM Zvolen, hokejportal.net, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články