Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Banskej Bystrice je záujem o príchod posíl do obrany, zmluvy predĺžila dvojica opôr

BANSKÁ BYSTRICA - Hlavný tréner HC ´05 iClinic Banská Bystrica - Vladimír Országh - si aj napriek dvom čistým kontám v rade uvedomuje, že momentálne to v obrane miestami škrípe.
Zdroj: 25184
Zdieľajte:

Vedenie úradujúceho šampióna preto hľadá prípadné posily, ktoré by podporili defenzívnu činnosť mužstva, lenže naráža na niekoľko prekážok: "Momentálne sme na tom tak, ako sme. Máme siedmych obrancov a budeme s nimi robiť. Aktívne však hľadáme nových, ale trh, čo sa týka obrany, je naozaj veľmi náročný. Ak sú nejaké voľné mená, tak si nemyslím, že by mali byť posilami a iba plátať dieru, aby nasilu niekto prišiel, tak to nechceme. Ak by mal niekto prísť, tak preto, aby nám pomohol. Naďalej budeme hľadať, skautovať. Uvidíme, čo prinesie najbližšia budúcnosť," prezradil pre hokejovysvet.sk tréner "baranov".

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Nagy hetrikom zostrelil súpera, v Detve ďalšia senzácia!

V Banskej Bystrici sa pred sezónou hovorilo aj o možnosti zaradiť do zostavy A-mužstva 18-ročného zadáka Martina Kupca, lenže v tejto snahe zabránilo zranenie: "Na začiatku roka absolvoval operáciu predného krížneho väzu. Už s nami síce párkrát trénoval, momentálne však opäť má zdravotné problémy. Tie sa našťastie netýkajú toho kolena. Nebudeme na neho tlačiť, je to mladý chalan. Uvidíme, ako sa bude situácia vyvíjať," pokračoval.

Spokojnosť ale môže panovať s novými kontraktmi pre skúseného zadáka Jána Brejčáka a aj najproduktívnejšieho hráča klubu Casona Hohmanna. Obaja mali pod Urpínom doposiaľ iba dvojmesačné zmluvy: "Cason ostáva. K dohode prišlo aj s Jánom Brejčákom, takže zatiaľ ostáva aj on," dodal Országh.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články