Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Komédia v Slovane: K celej situácii sa vyjadril aj samotný hráč

BRATISLAVA - Vedenie hokejového Slovana Bratislava zapísalo svojho najproduktívnejšieho hráča Radka Smoleňáka na listinu nechránených hráčov. Informoval o tom KHL Media Team na svojom twitterovom konte.
Zdroj: 25972
Zdieľajte:

Český útočník síce v prebiehajúcej sezóne KHL vedie tímovú produktivitu s 19 bodmi (5+14) v 24 zápasoch, nehodí sa však do koncepcie nového trénera Slovana Eduarda Zankovca. Ten ho nezaradil na súpisku v uplynulých domácich stretnutiach a 30-ročný krídelník neodletel s mužstvom ani na práve skončený trip. "Pre Smoleňáka som nenašiel miesto v prvých dvoch formáciách a on nie je hráčom do tretej či štvrtej lajny," citoval portál sport.cz bieloruského kouča, ktorý začiatkom októbra nahradil vo funkcii Čecha Miloša Říhu.

Prečítajte si aj

Zarobiť 51 tisíc na jedinom zápase? Tento borec to dokázal!

Smoleňákove dni v Slovane sú tak pravdepodobne spočítané. "Belasí" ho ponúkli konkurenčným klubom KHL, ktoré majú 48 hodín na to, aby si ho vybrali z listiny nechránených hráčov. "Urobte si sami obraz. Ja mám svoj názor na vec, ale pripadá mi to úsmevné. Toto som ešte nezažil," reagoval Smoleňák na vyradenie z kádra.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články