Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zarobiť 51 tisíc na jedinom zápase? Tento borec to dokázal!

BRATISLAVA - Šťastie ako hrom, perfektná predtucha, alebo v tom bolo niečo iné?
Zdroj: 21054
Zdieľajte:

Tak ako tak si teraz tipér lacho užíva parádnu výhru 3 000 EUR, ku ktorej mu pomohli strelci v zámorskej NHL. Na dva góly prihral Pastrňákovi (24. a 58. minúta) a po jednej trefe očakával od tria Nash – Subban – Karlsson. A to boli nervy! Prvý menovaný sa presadil v 52. minúte, ďalší dvaja až tesne pred poslednou sirénou! Za necelé 4 „éčka“ veľmi slušná práca, čo poviete?

Stratég jiri633 očakával gólovú prestrelku v hokejovom dueli Colorado – Carolina, a tak ukázal na 6 kanonierov. Pre istotu si vybral „istejší“ Kombík. Výsledok zápasu? 5:3 a všetci jeho borci zapísaní v listine strelcov! Landeskog, Lindholm, Soderberg, Rask, Comeau, Ryan zaznamenali svoje góly v priebehu necelých dvoch tretín a na konte jiriho633 zasvietilo vyše 51 000 EUR!

Chceli by ste sa aj vy takto krásne nabaliť? Navštívte Tiket arénu, ktorá je plná tiketov od skúsených tipérov a nechajte sa inšpirovať. Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si skvelé výhody plynúce z členstva a získajte vstupný bonus 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články