Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Osemnástka na Turnaji štyroch krajín s jediným cieľom: Chceme vyhrať všetky zápasy

BRATISLAVA - Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov sa počas novembrového asociačného termínu predstaví na Turnaji štyroch krajín v nemeckom Füssene (9.-11. novembra). Hlavný kormidelník výberu Viliam Čacho na krátke sústredenie v Bratislave a následný turnaj nominoval dohromady dvadsaťdva hráčov.
Zdroj: 22202
Zdieľajte:

"Po tom, ako som sa stal hlavným trénerom reprezentácie do osemnásť rokov, som okamžite začal zbierať podklady pre tvorbu nominácie na turnaj v Nemecku. Okrem vlastného pozorovania som volal môjmu predchodcovi Norbertovi Javorčíkovi i Jánovi Pardavému, ktorý mu robil asistenta, vyžiadal som si hodnotenia z predchádzajúcich akcií a výsledkom je táto nominácia," citovala Čacha internetová stránka hockeyslovakia.sk.

Prečítajte si aj

VIDEO Debut v NHL ako zo zlého sna: Brankár inkasoval už po desiatich sekundách!

Osemnástka sa vo Füssene stretne postupne s rovesníkmi z Nemecka, Dánska a Bieloruska. "Cieľ je vyhrať všetky zápasy. Hlavné však pre nás je pozrieť si adeptov, ako sa pobijú o reprezentačný dres. Akcií pred majstrovstvami sveta už nemáme veľa, a tak musíme sústavne pracovať aj na adaptácii na jednotný herný systém. Sami sme zvedaví, ako dokážeme v tomto systéme pracovať," dodal Čacho.

Nominácia SR 18 na Turnaj štyroch krajín vo Füssene (9.–11. novembra) - zdroj: www.hockeyslovakia.sk:

brankári: Samuel Hlavaj (HK Orange 20), Michal Vojvoda (Slovan Bratislava)

obrancovia: Martin Bučko (Dynamo Pardubice), Marcel Dlugoš (MsHKM Žilina), Sebastián Hudec (HC'05 Banská Bystrica), Branislav Ligas (MHA Martin), Jakub Martiška (HK DUKLA Trenčín), Martin Vitaloš (Slovan Bratislava), Jozef Vlk (HC'05 Banská Bystrica), Alexander Zekucia (HK Spišská Nová Ves)

útočníci: Adam Baran (HK Dukla Trenčín), Maxim Čajkovič (Malmö Redhawks), Sebastián Čederle (MHKM Skalica), Viktor Ďurina (HK DUKLA Trenčín), Róbert Džugan (HK Spišská Nová Ves), Patrik Frič (HC Košice), Ivan Hryzák (MsHKM Žilina), Kristián Kováčik (HK DUKLA Trenčín), Michal Mrázik (Mhk 32 Liptovský Mikuláš), Oliver Okuliar (HK Dukla Trenčín), Adam Paulíny (MHA Martin), Ján Sarvaš (HC'05 Banská Bystrica)

program SR 18 na turnaji:

štvrtok 9. novembra o 19.30: Nemecko 18 - SR 18

piatok 10. novembra o 15.00: Dánsko 18 - SR 18

sobota 11. novembra o 12.00: SR 18 - Bielorusko 18

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články