Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kto túto sezónu najpríjemnejšie prekvapil? Medzi trojicu Slovana sa dostal aj Slovák

KHL
BRATISLAVA - Minule sme si rozobrali najväčšie sklamania, teraz sa pozrieme na to, kto podľa webu khl.sk patrí medzi najpríjemnejšie prekvapenia sezóny 2016/2017 v drese Slovana Bratislava.
Zdroj: hcslovan.sk
Zdieľajte:

Skúsený Američan Jeff Taffe prišiel v lete s takmer dvoma stovkami štartov v NHL a mal patriť medzi ťahúňov tímu, čo aj naplnil. Skoro celý ročník odohral v elitnom toku a prekvapil konzistentnými kvalitnými výkonmi aj produktivitou. Vo svojej premiérovej sezóne za bratislavský tím nazbieral v 58 súbojoch 42 bodov (18+24), vďaka čomu sa stal najproduktívnejším hráčom Slovana.

Prečítajte si aj: Komu sezóna vôbec nevyšla? Tri najväčšie sklamania v kádri Slovana Bratislava

Rus Igor Musatov kouča Říhu poznal už zo spoločného pôsobenia v Spartaku Moskva a český tréner ho počas sezóny priviedol aj do Slovana. Mal priniesť hlavne tvrdosť do osobných súbojov a zvýšiť fyzickosť v hre Slovana, no pridal aj pekný bonus. Za 29 stretnutí stihol dať 6 gólov, bol vynikajúci v predbránkovom priestore, ukázal brilantnú techniku.

Zo Slovákov web vybral útočníka Patrika Lušňák. napriek celkom malému času na ľade svoje šance využil na maximum a budúcu sezónu by si možno zaslúžil viac dôvery. Rýchly, dôrazný, nebojí sa fyzickej hry, výborne kondične pripravený. Odohral všetkých 60 zápasov a najmä v závere mal skvelú formu. Dal 7 gólov a získal 14 bodov, čím svoj bodový zisk oproti minulej sezóne zdvojnásobil. Na jeho výkonoch bol vidieť pokrok a nemal by chýbať ani na tohtoročných MS v Nemecku.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hcslovan.sk, khl.sk

Diskusia

Podobné články