Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Komu sezóna vôbec nevyšla? Tri najväčšie sklamania v kádri Slovana Bratislava

KHL
BRATISLAVA - Web khl.sk uverejnil zaujímavú bilanciu sezóny Slovana. Kto v kádri bratislavského tímu najviac zaostal za očakávaniami?
Zdroj: instagram.com/hcslovan
Zdieľajte:

Justin Pogge prišiel do Bratislavy pred sezónou a očakávalo sa, že bude vytvárať zdravú konkurenciu pre Barryho Brusta. No Pogge súboj o gólmansku jednotku jednoznačne prehral a neobhájil tak skvelé výkony počas dvoch sezón vo švédskom Färjestade. V Slovane odchytal iba 23 zápasov, mal dobré momenty aj úplné prepadáky. Úspešnosť zákrokov mal ledva nad hranicou 90% a priemer inkasovaných gólov viac ako tri góly na zápas. V budúcom ročníku ho pravdepodobne v bránke Slovana už neuvidíme.

Prečítajte si aj: Cíger už tuší, kto z NHL nepríde na MS: Nechceme hráčov príliš otravovať

Patrik Luža má 22 rokov a pred sezónou o ňom tréner Miloš Říha vyhlásil, že bude už musieť niečo ukázať, ak chce v tíme zostať. To sa však obrancovi nepodarilo. Väčšinu sezóny strávil v dresoch Liptovského Mikuláša a Banskej Bystrice, kde odohral po sedemnásť zápasov. Za Slovan odohral 21 súbojov, v nich zaknihoval tri body (2+1). V hodnotení +/- pri jeho mene svieti trinásť mínusiek, v tejto štatistike bol druhým najhorším hráčom Slovana v sezóne.

Pavol Skalický minulú sezónu odohral kompletnú 60-zápasovú porciu v drese Slovana v základnej časti KHL (6 gólov, 8 bodov), aj vo všetkých štyroch stretnutiach play off proti CSKA Moskva. Zahral si aj na MS v Rusku, no v tejto sezóne to bol pre mladého Slováka skôr krok vzad. Říha mu nevedel nájsť miesto a istý čas pobudol aj v Banskej Bystrici. V 35 zápasoch za Slovan mal bilanciu 4+3 a v hodnotení +/- bol Skalický s dvanástimi zápornými bodmi tretím najhorším hráčom Slovana.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: khl.ru, khl.sk, hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články