Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Oficiálny web MS sa pozrel do histórie: Medzi najlepšími juniormi sú hneď dvaja Slováci

BRATISLAVA - Aj keď fanúšikovia viac spomínajú na vydarené útočné akcie, hokejoví fajnšmektri dokážu oceniť aj krásu defenzívy a výkony gólmanov.
Zdroj: jatkoaika.com
Zdieľajte:

Oficiálny web aktuálneho juniorského svetového šampionátu po ukončení bojov v základných skupinách priniesol prehľad hviezdnych momentov gólmanov a do rebríčku sa im zmestili hneď dvaja Slováci.

Prečítajte si aj: VIDEO Rozprávková sezóna môže mať nečakaný vrchol: Zápas hviezd NHL možno aj s prekvapením zo Slovenska

Prvým je samozrejme Denis Godla, ktorý sa pred dvoma rokmi zviditeľnil po celom svete a stal sa najužitočnejším hráčom celého turnaja aj najlepším brankárom podujatia. Rodák z Kežmarku predvádzal životné výkony a mohutne prispel k zisku bronzových medailí pre Slovensko.

Do prvej desiatky sa prebojoval aj Jaroslav Janus, oficiálny web MS upútali jeho zásahy zo šampionátu 2008/2009. Vychutnal si najma Američanov, proti ktorým predviedol 44 úspešných zásahov a Slovensko poslal do semifinále.

Zvyšok rebríčka tvoria nemenej známe mená ako Rus Andrej Makarov, Čech Petr Mrázek, Švajčiari Benjamin Conz a David Aebischer, Kanaďania Carey Price, Manny Legace a Jimmy Waite či fínska hviezda Tuukka Rask.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: worldjunior2017.com, pravda.sk

Diskusia

Podobné články