Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Rozprávková sezóna môže mať nečakaný vrchol: Zápas hviezd NHL možno aj s prekvapením zo Slovenska

NHL
LOS ANGELES - V závere januára sa v Los Angeles bude konať tradičný Zápas hviezd, ktorého súčasťou by mohol byť aj najneočakávanejší hrdina Kings, slovenský brankár Peter Budaj.
Zdroj: icethetics.co
Zdieľajte:

Slovenský gólman asi očakával, že tento ročník strávi na farme, miesto toho sezónu odštartoval v profilige. Kings sa zranili Quick aj Zatkoff, takže prišla nečakaná šanca pre Budaja. A ako je známe, ten sa jej chytil a nepustil ju doteraz. Svoj tím doviedol k šestnástim víťazstvám a celkovo mu v lige medzi gólmanmi patrí slušné ôsme miesto.

Prečítajte si aj: FOTO Slovensko príde o ďalšiu prestíž, Kanada chce populárny turnaj pre seba

V zámorí okrem spoľahlivých výkonov chvália aj charakter a pokoru rodáka z Banskej Bystrice. "Som vďačný bohu, že som zdravý a že som dostal možnosť pomôcť svojmu tímu. Teším sa, čo mi prinesie rok 2017," povedal Budaj pre latimes.com.

A práve spomínaný portál považuje gólmana Kings za favorita na účasť v domácom zápase hviezd. "Je možné, že Budaj (34) sa dostane na all star víkend. Mohol by sa tam dostať vzhľadom na to, ako dokázal nahradiť zraneného Jonathana Quicka." Teraz už zostáva iba počkať na výsledky hlasovania, ako to vidia fanúšikovia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: latimes.com

Diskusia

Podobné články