Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sledujte atraktívnu KHL so Slovanom Bratislava naživo na TV Tipsport a tipnite si!

BRATISLAVA - Druhá najprestížnejšia hokejová súťaž sveta, KHL, otvára svoje brány pre sezónu 2016/17 už v pondelok 22. augusta. Medzi jej účastníkmi opäť nechýba bratislavský Slovan, ktorý tak nastúpi už do svojho piateho ročníka.
Zdroj: hcslovan.sk
Zdieľajte:

Vychutnajte si atraktívne súboje Belasých ako aj ďalšie duely z KHL v priamych prenosoch na TV Tipsport!

V otváracom stretnutí sezóny sa už tradične stretnú minuloroční finalisti, ktorými boli Magnitogorsk a CSKA Moskva. Z celkového triumfu sa nakoniec tešila „Magnitka“. Kto sa bude radovať z titulu v tejto sezóne?

Najväčším favoritom je podľa bookmakerov bohatý Peterburg, na ktorého víťazstvo si môžete v Tipsporte natipovať pri kurze 3,00:1. Alebo súťaž ovládne niekto z minuloročných finalistov? Na Magnitogorsk je kurz 5,00:1 a na CSKA Moskva 4,20:1. Veríte Slovanu? Kurz na celkový triumf slovenského celku má hodnotu 60:1.

Belasých čaká na úvod súper najťažšieho kalibra a tým bude Kazaň, ktorá je predovšetkým  na svojom ľade poriadne nebezpečná. Ako sa Slovanisti popasujú s prvou prekážkou? Člen najväčšej tipérskej komunity Delije1989 čaká na úvod sezóny opatrný priebeh a predpovedá, že v zápase padne 0-5 gólov s kurzom 1,43. Vyskúšate to spoločne s ním alebo to vidíte inak?

Nahliadnite do Tiket arény na najzaujímavejšie tikety alebo sa inšpirujte analýzami skúsených tipérov! Nezabúdajte, prestížne zápasy z KHL so Slovanom Bratislava môžete sledovať naživo na TV Tipsport.

Ešte netipujete v Tipsporte? Zaregistrujte sa, vytvorte si účet a získajte bonus až 2 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články