Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nitra nemá v pláne meniť trénera

Stavjaňa zostáva trénerom Nitry, dohodol sa s klubom na novej zmluve
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tréner Antonín Stavjaňa povedie hokejistov HK Nitra aj v sezóne 2015/2016. Skúsený český kormidelník sa s vedením bronzového tímu Tipsport extraligy dohodol na novej zmluve. Ako informovala internetová stránka "zubrov", v mužstve zostáva aj jeho asistent Andrej Kmeč.

"De facto sme boli dohodnutí, len sme museli vypilovať niektoré drobnosti. Týkalo sa to aj zmien v tíme. Ale nebol s tým žiadny problém," uviedol pre klubový web Stavjaňa, ktorého tak čaká štvrtá sezóna v rade na striedačke Nitry.

Pred prípravou na suchu čakajú Nitranov rokovania s hráčmi o nových zmluvách. "Tie vedie riaditeľ klubu Miro Kováčik, no ja takisto chcem s hráčmi hovoriť, chcem poznať spätnú väzbu tímu smerom k novej sezóne. Enormná zmena v tíme určite nebude. Miro povedal, že chce, aby mužstvo bolo lacnejšie. Takže vyvstáva otázka na každého hráča, či podmienky akceptuje. Je tu, samozrejme, obrovská motivácia pre tím, a to je Liga majstrov. Chceme, aby mužstvo bolo zložené z hráčov, ktorí majú ku klubu, mestu i regiónu nejaký ten vzťah a následne to potrebujeme doplniť o vhodné hráčske typy. Veľký záujem hrať prejavili Jožo Stümpel, Dušan Milo a teda je na čom stavať," poznamenal Stavjaňa. Podľa neho bude hrať mužstvo v novej sezóne opäť o horné priečky. "Pevne verím, že káder môže mať podobnú silu ako naposledy," dodal.

Prípravu na suchu na ďalšiu sezónu začnú nitrianski hokejisti 4. mája, tréningy na ľade sú naplánované od 19. júla.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články