Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HKM Zvolen uvoľnil dvoch trénerov: Manažér Ladislav Čierny objasnil príčiny

ZVOLEN - V realizačnom tíme extraligového klubu HKM Zvolen skončili kondičný tréner Richard Pinka a tréner brankárov Dušan Vlk. Zvolenčania o tom informovali na oficiálnej webovej stránke.
Manažér HKM Zvolen Ladislav Čierny.
Manažér HKM Zvolen Ladislav Čierny. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Pod Pustým hradom začali aktívne pracovať na novej sezóne 2024/25, keďže nedávno skončený ročník dopadol veľmi zle. Po troch medailových rokoch vypadol Zvolen už vo štvrťfinále play-off, kde nestačil na neskoršieho bronzového medailistu z Michaloviec. Novým trénerom sa stal Martin Štrba, ktorý prišiel z Humenného. Ďalšie zmeny sa dotkli aj iných postov v realizačnom tíme.

Prečítajte si aj

Jaroslav Markovič (vpravo) ukončil kariéru.Vyše 1000 zápasov, množstvo bodov, ale bez domáceho titulu: Koniec ikony martinského hokeja?

"V prvom rade sa im chcem poďakovať za odvedenú prácu a potvrdiť, že sme sa s obidvomi rozišli v dobrom. Rišo tu bol s nami už pri majstrovskom titule, ale obe strany cítili, že mužstvo potrebuje nový impulz. V prípade trénera Vlka zavážilo predovšetkým, že sezóna z pohľadu brankárov nebola vôbec vydarená a rozhodli sme sa obmeniť celé bránkovisko," prezradil pre oficiálnu stránku športový manažér HKM Zvolen Ladislav Čierny.

Prečítajte si aj

Prezident klubu HKM Zvolen Dušan Mráz.Šéf HKM Zvolen otvorene: Angažovanie Oremusa a Kmeča nebolo dobré rozhodnutie
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články