Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košičania posilnili obranu. V kádri pribudol hráč Slovana Bratislava

KOŠICE - Novou posilou hokejistov HC Košice sa stal kanadský obranca Shawn Lalonde. Tridsaťtriročný bek už pôsobil v úvode tejto sezóny v Tipos extralige, keď obliekal dres Slovana Bratislava.
Marek Slovák sa vrátil do Nitry.
Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
Zdieľajte:

"Hľadali sme zadáka s dobrou strelou a silovým poňatím hry. Veríme, že Shawn okrem defenzívy pomôže aj pri presilovkách. Navyše je to pravák s bohatými skúsenosťami, čo sa nám bude v play off určite hodiť. K tímu sa pripojí už v utorok a jeho štart tak môžeme očakávať už čoskoro," uviedol manažér Košíc Gabriel Spilar pre oficiálnu klubovú webstránku.

Pozrite si aj

Hokejisti extraligového klubu HC 19 Humenné.VIDEO Nevídaný krok HC 19 Humenné

Prečítajte si aj

Hokejisti Banskej Bystrice. Oslavujú.Pod Urpín prichádza urastený Kanaďan. Na svoju výšku je výborný korčuliar

Prečítajte si aj

Hráči HC 19 Humenné po zápase so Spišiakmi.Prešov chce bojovať o najvyššie pozície. Pomôcť má extraligová posila

Lalonde odohral za Slovan v tejto sezóne štrnásť zápasov a získal v nich desať asistencií. V predošlých piatich ročníkoch vystriedal päť klubov. Pôsobil v nemeckých kluboch Kolín a Norimberg, následne strávil dva ročníky v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL), v ktorej obliekal dresy Vladivostoku a Čerepovca a v uplynulom ročníku hral za bieloruské Dinamo Minsk. Na konte má aj jeden štart v NHL, keď v ročníku 2012/13 nastúpil za Chicago, ktoré ho draftovalo v roku 2008 v 3. kole z celkového 68. miesta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články