Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ľupták bude skladať tím z Turecka, na muške má aj známe mená, chce spolupracovať s Martinom

DETVA - Po HC´05 iClinic Banská Bystrica a HKM Zvolen by mala mať Tipsport liga ďalšieho účastníka z regiónu a síce HC 07 Detva, ktorá, zdá sa, nahradí MHC Martin.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Detva si síce účasť cez baráž nevybojovala, ale kvôli finančným problémom tímu spod Turca by najvyššiu súťaž hrať mala: "Pán Lintner ma oficiálne oslovil, ponuku sme prijali s radosťou ako veľkú výzvu. Potrebujeme ešte upraviť šatňu pre hostí, doplniť kamerový systém a pripraviť miesta pre novinárov. Do konca augusta chceme mať všetko hotové," povedal majiteľ klubu Róbert Ľupták.

Ten samozrejme potrebuje posilniť tím, aj keď nechce nijako bláznivo zháňať hviezdy: "Chceme stavať najmä na našich mladých hráčoch a doplniť ich skúsenými. Oslovili sme Martina Barteka, borca s jeho kvalitami i emóciami by sme potrebovali. Tiež rokujeme s Jarom Markovičom z Martina. Odchádzam na dovolenku do Turecka, kde budem premýšľať a skladať káder," ozrejmil.

Detva síce zavíta medzi elitu prvýkrát, no už má aj dvoch rivalov: "Vytvoríme zaujímavý hokejový trojuholník nášho regiónu. Väčšie derby bude podľa mňa proti Zvolenu. Hlavné je, že kluby majú dobré vzťahy. Veď náš fanklub chodieval povzbudzovať Banskú Bystricu a Bystričania zasa nás."

Ľupták má zároveň v pláne pomôcť Martinu udržať sa aspoň v druhej najvyššej súťaži na Slovensku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: cas.sk

Diskusia

Podobné články