Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Návrat Berru do NHL spôsobil dilemu: Kto sa stane jednotkou v bývalom klube Martina Réwaya?

GOTTERÓN - Keďže sa Reto Berra neočakávane vrátil do NHL, manažér švajčiarskeho tímu HC Fribourg-Gottéron Christian Dubé je teraz pod veľkým tlakom, aby našiel náhradníka na post jednotky.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Iba niekoľko hodín po tom, ako správa o odchode skúseného Švajčiara vyšla na povrch sa okamžite objavili špekulácie, kto jeho miesto zastane.

Prečítajte si aj: FOTO Pozrite sa na roztomilé bábätká známych hokejistov: Komu patrí tento rozkošný chlapček?

Keďže bývalý klub Martina Réwaya na vo svojom tíme už štyroch takzvaných "Import players", alebo po slovensky zahraničných hráčov (Roman Červenka, Michal Birner, Michal Řepík a Jonas Holøs), tak sa dá ťažko očakávať, že posledné voľné miesto zaplní Fribourg cudzincom.

Na druhej strane, k dispozícii je momentálne len málo kvalitnejších švajčiarskych gólmanov, ktorí by boli schopní vykonávať pozíciu jednotky. Dubé už začal zaujímať o niekoľko mien ako Niklas Schlegel (ZSC Lions), Christophe Bays (Genève-Servette HC) a Joren van Pottelberghe (HC Davos). Zároveň oznámil, že Martin Gerber, Daniel Manzato a Benjamin Conz určite do klubu neprídu.

Švajčiarske médiá sa preto zhodli, že jedinou možnosťou pre Fribourg bude kontaktovať kluby, ktoré majú silnú brankársku dvojicu a pokúsiť sa odniekiaľ jedného získať. Do úvahy pripadá ZSC Lions (Lukas Flüeler a Niklas Schlegel), HC Davos (Gilles Senn a Joren van Pottelberghe) alebo Lausanne HC (Cristobal Huet a Sandro Zurkirchen).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články