Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Útočník Klhůfek opúšťa Zvolen, vracia sa do materského klubu

ZLÍN - Český hokejový útočník Pavel Klhůfek sa po dvoch rokoch strávených v slovenskej Tipsport lige vracia do Česka. Odchovanec zlínskeho hokeja sa dohodol na zmluve práve s materským klubom. Ten o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Klhůfek odohral predošlé dve sezóny vo farbách HKM Zvolen a v 126 zápasoch získal celkovo 102 kanadských bodov. "Odmalička som si prial hrať extraligu za Zlín a podpisom zmluvy sa mi splnil veľký sen. Na Slovensko som odchádzal po nevydarenej sezóne, ale s čistou hlavou a cieľom ukázať, že hokeja hrať viem. Vo Zvolene som dostal veľa priestoru a potvrdil som rolu lídra. Hokejovo sa mi tam veľmi darilo. Už v priebehu minulej sezóny som mal ponuky z klubov slovenskej i českej najvyššej súťaže. Prvou voľbou však bol jednoznačne Zlín," uviedol Klhůfek pre klubovú stránku.

Prečítajte si aj: Slovan podpísal nový kontrakt so slovenským útočníkom, kľúčový hráč pokračuje v tíme

Český útočník bol v sezóne 2016/2017 siedmy najproduktívnejší hráč Tipsport ligy a zahral si aj v Zápase hviezd. Zo Zvolena nedávno zamieril do Zlína aj ďalší odchovanec moravského klubu - obranca Tomáš Valenta.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články