Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Strhujúci boj o Stanley Cup pokračuje: Sledujte NAŽIVO druhý finálový duel hviezdnej NHL

BRATISLAVA - Hráči Pittsburghu sú opäť po roku vo finále hokejovej top ligy sveta. V prvom zápase nablýskaného rozuzlenia sezóny uspeli nad Predátormi 5:3, keď hlavne v koncovke prvej tretiny explodovali a vyhrali ju 3:0.
Zdroj: youtube
Zdieľajte:

Predvedú sa v dobrom svetle aj v druhom súboji na domácom ľade? Nenechajte si ujsť napínavé momenty z boja o Stanley Cup a sledujte ich v priamom prenose!

Ako vidí ďalšie nabrúsené stretnutie najväčšia tipérska komunita? 35 % jej členov je presvedčených o výhre Penguins, 26 % očakáva remízu a 39 % tipérov verí hosťom z Nashvillu.

Borec Pennymarket vo svojej analýze napísal: „Myslím si, že to bude opäť padať. Pittsburgh to na svojho súpera vie a znovu to dokáže,“ dovtípil sa k tipu domáci a padnú 4 góly a viac v kurze 2,40. Necháte sa inšpirovať?

Nahliadnite aj vy do tajov najväčšej tipérskej komunity a využívajte veľké množstvo výhod plynúcich z členstva. Vyskúšajte napríklad populárnu Tiket arénu, ktorá je plná výberov skúsených stratégov. Ešte nie ste zaregistrovaný? Nevadí, môžete tak spraviť TU a okamžite získate vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články