Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Najúspešnejší klub českej extraligy sa vracia, boj o prvú ligu v skvelej atmosfére

BRATISLAVA - Mesto Vsetín sa môže pýšiť najväčším počtom titulov v najvyššej českej súťaži.
Zdroj: video, youtube.com
Zdieľajte:

Už je to pár rokov od pôsobenia Vsetína v najvyššej českej súťaži. Najúspešnejší český hokejový klub má na svojom konte 6 titulov majstra Česka, no aktuálne pôsobí až v tretej najvyššej sútáži.

Desať rokov dozadu klub takmer skrachoval a prepadol sa do nižších súťaží. Teraz ale hokejisti Valašského hokejového klubu Vsetín bojujú o to, aby klubu vrátili zašlú slávu.

Prečítajte si aj: VIDEO Budú tvoriť kostru tímu reprezentanti z čínskeho draka? Zdeno Cíger s mnohými otáznikmi

Zverenci trénera Jiřího Dopytu jednoznačne vyhrali základnú časť skupiny Východ, keď v 40 zápasoch prehrali iba trikrát. Rovnako sa im darí i v play-off a po vyradení ostravskej Poruby 3:0 na zápasy si zahrajú baráž o postup do prvej hokejovej ligy.

Posledný rozhodujúci zápas, ktorý Vsetín vyhral 3:2 po nájazdoch sledovala vypredaná aréna. 5100 fanúšikov vytvorilo naozaj fantastickú atmosféru.

Víťazstvo vo finále druhej ligy ale Vsetínu nestačí. "Berieme to tak, ako by to bolo iba semifinále. Až teraz prichádza to pravé finále," sú slová Tomáša Vávra, útočníka Vsetína. "Ideme si za svojim a čoskoro sa vrátime!," dodal sebavedomo.

Prečítajte si aj: VIDEO Chárove medvede v bojoch o play off: Tatar s asistenciou!

Na Lapači (štadión Vsetína) to opäť žije a najlepší klub histórie českej extraligy opäť bojuje o tie najvyššie priečky. Podarí sa im prebojovať až do extraligy?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, isport.cz

Diskusia

Podobné články