Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Boj o play-off v Tipsport Lige vrcholí: Sledujte NAŽIVO súboje o všetko!

BRATISLAVA - Už len posledných päť kôl ostáva v Tipsport Lige odohrať do konca základnej časti. Kto si okrem istej štvorice Banská Bystrica, Nitra, Košice a Žilina vybojuje miestenku do play-off?
Zdroj: hkpoprad.tipsportextraliga.sk
Zdieľajte:

Ktorý z klubov naopak bude musieť zachraňovať svoju extraligovú kožu v baráži? Vychutnajte si napínavé súboje v priamych prenosoch!

Dnešné kolo prinesie viacero dôležitých duelov. Najzaujímavejšie to bude zrejme v Turci, kde si to spolu v severskom derby rozdajú Martin so Žilinou. Kým Vlci majú už play off vo vačku a zrejme aj istú štvrtú priečku, Martinčania musia o „vyraďovačku“ ešte zabojovať.

Tipér alexijoo vo svojej analýze verí, že Martin v tomto prestížnom súboji zvíťazí a zároveň nepadne viac ako 7 gólov pri kurze 2,56. Čo hovoríte na jeho tip? Ostatní členovia tipérskej komunity to tak jednoznačne nevidia a očakávajú poriadne vyrovnaný zápas, pretože ako sa hovorí – derby nemá favorita.

Chceli by ste parádne zarobiť rovnako tak, ako sa to podarilo tipérovi Polis111, ktorý na svojom hokejovo-tenisovom tikete zhrabol takmer 59 000 EUR? Navštívte Tiket arénu, kde môžete nájsť veľké množstvo tiketov a analýz, ktoré vám môžu pomôcť získať skvelé výhry.

Zaregistrujte sa a získajte hneď vstupný bonus až 2 000 EUR.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články